Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Περί αναθεωρήσεως του Συντάγματος «για μια αξιοβίωτη ζωή» [Τσίπρας 25.07.2016]

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Σήμερα θα είμαι λακωνικός, όπως αρμόζει στην περίσταση.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ




Τσογλάνος Κλασμένος!!


Ρε φούστη μου είσαι αρχιψεύταρος, αρχιαπατεώνας, αρχιπατριδοκάπηλος, αρχικομπιναδόρος, αρπάχτρας, πολιτικάντης παλαιάς κοπής, φοροφυγάς του κερατά, διορισάκιας, αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτε μπροστά στην παντελή έλλειψη ήθους που απεκάλυψες με το τιτίβισμά σου κατά της Φώφης.
Βρε γουρούνι, με τέτοιες αρχές μεγαλώνεις τα παιδιά σου;
Αν έλεγες ότι η Φώφη διορίσθηκε στην ΕΤΕ ελέω μπαμπά, ότι ήταν αργόμισθη, διότι δε πάταγε πόδι στην ΕΤΕ [αμφιβάλλω αν ξέρει τι είναι παραστατικό κατάθεσης], δεν θα σου έλεγα τίποτε. Αλλά βρε δοχείο νυκτός, βρε τενεκέ ξεγάνωτε, βρε αποξηραμένε όρχι, βρήκες να πεις ότι η Φώφη πήρε σύνταξη λόγω αναπηρίας εξ αιτίας της επάρατης νόσου που τη χτύπησε;
΄Αει σιχτίρ παχύδερμο!!

Κύριο θέμα
Για χάρη του κ. Μητρόπουλου το ΣτΕ ανέτρεψε την πάγια νομολογία του που ευλογούσε τις πρωτοβουλίες της, συρόμενης πίσω από τα άρμα της εκτελεστικής, νομοθετικής εξουσίας να επιμηκύνει τον χρόνο παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου να επιβάλλει φόρους, πρόστιμα κ.λπ., αρκεί να μην είχε εκπνεύσει η επιμηκυνόμενη προθεσμία, και ζητεί τώρα περισσότερα στοιχεία που να δικαιολογούν την επιμήκυνση. Για τον καημένο τον πολίτη ρε γαμώ το που πρέπει να ζη σε κράτος δικαίου. Τέρμα οι λίστες, οι Παπασταύρου, οι Μιονήδες κ.λπ. Ζήτω ο Αλέξης, ο άμωμος υπεξαιρέτης, ο παραγεγραμμένος φοροφυγάς, ο κ. καθηγητής τού πρωκτού.
Διάβασα ότι κάποιος Α.Β. δεν μπορεί να δικαιολογήσει € 8,5 που βρέθηκαν σε λογαριασμό του και του έρχεται φόρος κατακούτελα. Δικηγόρος του η σύζυγος πρωτοκλασάτου υπουργού εν ενεργεία. Τα προσωπικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να πληροφορηθούμε το όνομα της κουφαλίτσας που δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα δοσμένα, αλλά και το όνομα της άλλης κουφαλίτσας που είναι συνήγορός του.
Διάβασα, επίσης, ότι εκπαιδευτικός καταληφθείς με ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του, άνευ αδείας φυσικά, αθωώθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή τα όπλα προορίζονταν για κοινωνικές και αθλητικές ενασχολήσεις.

Επίλογος
Ελλείψει ήθους από την κορυφή μέχρι τα νύχια ολόκληρης της κοινωνίας, οποιαδήποτε αναθεώρηση του Συντάγματος παρέλκει! Μια χαρά είναι το Σύνταγμα και όλος ο συρφετός που δεν το υπηρετεί.

Σώτος

Υ.Γ. Παρακαλώ όλους τους λαδιάρηδες εφοριακούς να είναι συμπονετικοί με τους περιπτεράδες, τους καστανάδες, τους ψιλικατζήδες και τους μανάβηδες της λαϊκής. Να χρησιμοποιούν και λίγη βαζελίνη πού και πού.