Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι "κακός"

Σάλος στο διαδίκτυο από την αναφορά του παρουσιαστή στη ...
μεσημεριανή εκπομπή του,  με τη "διαπίστωση" ότι
«Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποιά θα κάνει μανούλα» 
Η Ρούλα Κορομηλά δεν κατάφερε να κάνει παιδιά και στο twitter θεώρησαν πως ο Φουρθιώτης αναφέρθηκε στην Κορομηλά, κάτι που ο ίδιος διέψευσε απειλώντας με μηνύσεις εναντίον όσων διαστρέφουν τα λεγόμενά του και διαβεβαίωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Παρ΄όλα αυτά το hastag https://twitter.com/hashtag/tvapokaliptika?src=tren πήρε φωτιά
και αρκετές ήταν αυτές που τον έβριζαν σκαιότατα,
ενώ στη σελίδα του στο facebook, τα σχόλια ήταν ακόμη σκληρότερα, χωρίς πάντως ο ίδιος να διαγράψει ή να απαντήσει σε κάποιο, αφού οι συμμετέχουσες στον διάλογο του επεσήμαναν ότι δεν έχει σημασία αν τα είπε για την κ.Κορομηλά, ή για οποιαδήποτε άλλη.











πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/232378-Salos-me-ton-PHoyrthiote-Aphese-ypainigmoys-gia-ten-Koromela-poy-den-echei-paidia-Binteo

* η φράση "κακός πούστης" , δεν έχει σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ανθρώπου. 
Έγινε διάσημη, όταν τη χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον εαυτό του, θέλοντας να δείξει ότι "δεν ξεχνά" και ανταποδίδει το κακό.  Κακός πούστης είναι ο άνθρωπος που δεν ξεχνά και ανταποδίδει με κακία.
Κατ' επέκταση, υβριστικός χαρακτηρισμός για κάποιον που θεωρούμε μοχθηρό και τα λοιπά, χωρίς απαραίτητα να 'ναι αδερφή. (http://www.slang.gr/lemma/7399-kakos-poustis)
σχετική αναφορά:
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ego-eimai-kakos-poustis-kai-thimamai/