Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Επιτροπή της Βουλής προστάτευσε Αρνητή της Γενοκτονίας !

"Η άρνηση της Γενοκτονίας οδηγεί στην επανάληψή της"
Με ομόφωνη απόφασή της η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής είπε ...
«όχι» στο αίτημα για άρση της ασυλίας του αρνητή της Γενοκτονίας υπουργού Παιδείας. Στη βουλή είχαν διαβιβαστεί μηνύσεις κατά του Νίκου Φίλη και αφορούσαν στη δήλωσή του, ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά «εθνοκάθαρση» ( παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου). Έτσι, η υπόθεση παγώνει και δεν θα οδηγηθεί στην τακτική δικαιοσύνη.

Παράλληλα, η ίδια επιτροπή αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το «όχι» ήταν και σε αυτή την περίπτωση ομόφωνο και αφορούσε σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τη στάση των μουσουλμάνων ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα.

Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει σε παρόμοιες δηλώσεις που προσβάλουν το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καταγγέλλει στον Ελληνικό Λαό τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ όλων των κομμάτων της βουλής που οδηγούν στην ατιμωρησία, ακόμη και για εγκλήματα κατά της Πατρίδας μας. Υποστηρίζει ότι οι υπουργοί και οι βουλευτές δεν πρέπει να έχουν προνομιακή μεταχείριση ως προς την απονομή της δικαιοσύνης και να δικάζονται όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες. Μόνον έτσι θα περιορισθούν τα εγκλήματα των πολιτικών εις βάρος του Έθνους και της δημόσιας περιουσίας.