Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Κρίμα, δεν έπεισαν τους Βρετανούς ψηφοφόρους τα ελληνικά κανάλια...

Έβαλαν τα δυνατά τους τα ελληνικά "δημοσιογραφικά επιτελεία" (καθ' υπαγόρευσιν των....
αφεντικών βεβαίως-βεβαίως), για να κερδίσει το Bremain, αλλά οι Βρετανοί δεν "ψήθηκαν".
Και τώρα, προειδοποιούν (sic), ότι η Βρετανία "θα απομονωθεί" !!!

O ALPHA (και ο ΣΚΑΪ) έδωσε ρέστα για να πείσει ότι όσοι επιθυμούσαν το Brexit ήταν ...ναζιστές (!!!) -η ενημέρωση στον ALPHA, γύρω από το δημοψήφισμα περιστρεφόταν συνεχώς και αποκλειστικά σε λέξεις όπως "ακροδεξιά", "φιλοναζιστικές οργανώσεις" κι άλλες μπούρδες-, αλλά τελικά, 17.410.742 εκατομμύρια Βρετανοί, δεν πτοήθηκαν μήπως τους πουν ακροδεξιούς.

Όλη η Ευρωπαϊκή αριστερά ούρλιαζε υπέρ του Brexit, αλλά ο ALPHA μας ενημέρωνε ότι τα νήματα του Brexit κινούν "ναζιστικές οργανώσεις" !!!

Η πλάκα είναι ότι σήμερα πανηγυρίζουν όλα τα αριστερά κόμματα

(το ελληνικό ΚΚΕ π.χ. έχει ως πάγια θέση τη διάλυση της Ε.Ε., η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ζητά επίμονα την έξοδο από την Ε.Ε., το Κομμουνιστικό κόμμα Βρετανίας ουρλιάζει Peoples rise-up, No to EU, το Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας τσίριζε υπέρ του Brexit),

αλλά ο ALPHA εκεί, στη χιλιο-χρησιμοποιημένη τακτική της κατασυκοφάντησης ως "ναζιστή", όποιου δεν συμβαδίζει με τα δικά του κηρύγματα, που συνήθως είναι ακροδεξιά. Ο ακροδεξιός ALPHA ψάχνει παντού ακροδεξιούς, για να βγάλει το ταμπελάκι από τη δική του μπλούζα και να το κολλήσει σε άλλους !  

Ναζιστές κυρ Κοντομηνά μου, ναζιστές...., που θα καταστραφούν.
Σίγουρα έβαλε το χέρι του ο Χίτλερ, που όπως όλοι ξέρουμε δεν αυτοκτόνησε στο Βερολίνο στις 30-4-1945, αλλά διέφυγε μεταμφιεσμένος σε καλόγερο στην Αργεντινή κι απο 'κει συντονίζει την "ακροδεξιά". Αλλά πού θα πάει, θα τον ξετρυπώσουν οι έγκυροι Έλληνες ναζιστοφάγοι καναλάρχες....

Ηθικό δίδαγμα: Όποιος χρησιμοποιεί πολύ την καραμέλα της "ακροδεξιάς", είναι Ναζί του κερατά.