Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Ανιψιά γνωστού δημοσιογράφου η 29χρονη που έχασε τη ζωή της στην Αμφιλοχία

Ανιψιά του γνωστού και αγαπητού σ’ όλους αστυνομικού συντάκτη της...
ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη – ο οποίος ζητά τη βοήθεια μας, με την παροχή πληροφοριών σχετικών με το δυστύχημα – είναι η νεαρή κοπέλα, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΠΑΡΤΟ» Αμφιλοχίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε στη θάλασα.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, για την εξαφάνιση 29χρονης, η οποία είχε αναχωρήσει με το όχημα της απογευματινές ώρες της 25/06/2016, από τη «ΝΙΚΙΑΝΑ» Λευκάδας για Αγρίνιο και έκτοτε αγνοείτο.

Λίγο αργότερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, για τον εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με τα χαρακτηριστικά του ανωτέρω οχήματος, εντός της θάλασσας σε βάθος τεσσάρων μέτρων περίπου στη θαλάσσια περιοχή «ΣΠΑΡΤΟ» Αμφιλοχίας (6ο χιλ. Ε.Ο. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ).

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μέσα από το όχημα η 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από ιδιώτη δύτη έγινε έλεγχος της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής για την ύπαρξη πιθανών αγνοούμενων ατόμων με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού ανελκύστηκε από τη θάλασσα το προαναφερόμενο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

epoli.gr