Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Λεφτά υπάρχουν: «'Οτι φάμε, ότι πιούμε και όσο ταξιδέψουμε» (χειρότεροι και από τους πρoηγούμενους)

Τουριστικό ταξίδι'' 6 ημερών γιά Νίκο Παππά και 6 ''αξιωματούχους'', σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, 7-12 Μαίου
Μοναδικό ελληνικό φαινόμενο: Πρώτα κλείνουν εισιτήρια-ξενοδοχεία και μετά κοιτούν γιά...
συναντήσεις, γιά να δικαιολογούν τον τουρισμό

Τέλη Μαίου: Kι άλλο ταξίδι στις ΗΠΑ -''υπηρεσιακό''- γιά Ελ. Κουντουρά και ιδιωτική επίσκεψη Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται στην Ουάσιγκτον Σάββατο 7 Μαίου 2016, όπου θα παραμείνει 3 ημέρες και μετά θα πάει στην Νέα Υόρκη γιά άλλες 3. Αλλά, 7 και 8 Μαίου '16, είναι... Σαββατοκύριακο, όλα (Κογκρέσσο, υπουργεία κλπ) κλειστά στην πρωτεύουσα και οι ΗΠΑ δεν δουλεύουν με... ρυθμό Ελλάδας γιά να υποδεχτούν γιά ''επαφές-συναντήσεις'' τον κάθε γραφικό ''τουρίστα'' 'Ελληνα πολιτικό-υπουργό.

Φυσικό να μην έχουν κλειστεί συναντήσεις με ομολόγους του ή υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, απλά υπάρχει επιθυμία για συναντήσεις, ότι να 'ναι, ώστε να δικαιολογηθεί στην Αθήνα -επικοινωνιακά, αφού ουσία μηδέν- η τουριστική υπουργική επίσκεψη. Εκτιμούμε ότι θα βρεθεί τελευταία στιγμή, όπως συνηθίζεται με τους -χωρίς προγραμματισμό- 'Ελληνες πολιτικούς, γιά την Δευτέρα 9 Μαίου, κάποιος υφυπουργός ΗΠΑ, κάποιος βουλευτής και ο... Λαρυγγάκης του υποτιθέμενου ''λόμπι'' ΑΗΙ, γιά να παραπληροφορηθούν ''ιθαγενείς'' στην Ελλάδα, με τις... ''σημαντικές επαφές του κ. υπουργού στην Ουάσιγκτον''. Δηλ., η γνωστή και επαναλαμβανόμενη χαζοκωμωδία.

Στην Νέα Υόρκη, υποτίθεται ότι ο υπουργός θα έρθει γιά να κάνει τα... εγκαίνια(!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο (ουσιαστικά ανύπαρκτου) Γραφείου Τύπου, που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά να δει κανέναν στον ΟΗΕ και να του πάρουν μιά συνέντευξη γιά το... CNN International (που θα μεταδοθεί εκτός... Αμερικής), μετά την ''σημαντική'' συνάντησή του με τον... αρχιεπίσκοπο. Υπήρχε η σκέψη να μαζευτούν μερικοί ''παράγοντες'' γιά να μιλήσει ο υπουργός (ώστε να ''εμπλουτιστεί το πρόγραμμα''), γιά δήθεν... επενδύσεις στην Ελλάδα. Του ειπώθηκε ότι ''το παραμύθι αυτό για δήθεν επενδυτές, τέλειωσε, δεν έχει πέραση... Λογικός άνθρωπος δεν θα επενδύσει στην μπανανία των λαμόγιων''. Αλλά ένας υπουργός Ελλάδας, δεν το 'χει σε τίποτα να κάνει και αυτήν την... χαζομάρα. Κατά συνέπεια, μόνο το... φαγοπότι υπουργού και ''συνεργατών'' σε κάποια ταβέρνα ελληνική με τοπικούς γραφικούς ΣΥΡΙΖΑίους, που ξεφύτρωσαν από το πουθενά πριν 2μιση χρόνια, θα έχει αξία. Με τον υπουργό και ο Λευτ. Κρέτσος, Γεν. Γραμματέας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, μαζί και 4 ή 5 ακόμα ''τουρίστες''. Και η Ομογένεια, που παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες τα συχνά και άσκοπα ''τουριστικά ταξίδια'' Ελλήνων υπουργών, τους ''στολίζει''... παραδοσιακά.

- Τέλη Μαίου πάλι στις ΗΠΑ (ήταν στο Μαϊάμι, με μεγάλη ακολουθία, μέσα Μαρτίου) και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού 'Ελενα Κουντουρά γιά το... ''φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου'' στο Λος 'Αντζελες, στο οποίο συνήθως η Ελλάδα εκπροσωπείται με... γεν. Γραμματέα. Λέγεται ότι θα κάνει... ψώνια και στην Νέα Υόρκη. Υποθέτουμε ότι, θα προβληθούν ταινίες με Βέγγο, Κωνσταντάρα κ.ά. και ότι το φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν 100, 'Ελληνες στην πλειοψηφία τους. Δεν γνωρίζουμε αν θα ψηθούν και... σουβλάκια, όπως συνηθίζεται στα ''φεστιβάλ'' ΗΠΑ.

- Tέλη Μαίου επίσης, πάλι στις ΗΠΑ και ο Π. Καμμένος (ιδιωτική επίσκεψη γιά την αποφοίτηση του γιού του), που μετά τις δύο ''σφαλιάρες'' που έφαγε με την άρνηση του Αμερικανού ομολόγου του να τον δεχτεί, πριν έναν χρόνο και τέλη Μαρτίου εφέτος, έχει... ''ζαλιστεί''.

Σε 6 εβδομάδες, με την περιήγηση Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 3 ημέρες σε Φλόριδα, Ουάσιγκτον, την 8ήμερη τουριστική παραμονή στην Νέα Υόρκη των υπουργών Φίλη και Μπαλτά, το ταξίδι Κατρούγκαλου κ.ά. και αυτή η κυβέρνηση, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προηγούμενες, συνεχίζει με μεγαλύτερο... ζήλο τις τουριστικές περιηγήσεις των υπουργών της στις ΗΠΑ, οι περισσότερες έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις. ''Λεφτά υπάρχουν'', πληρώνουν τα ''άφραγκα κορόϊδα'', γιά να καλοπερνούν ασυνείδητοι πολιτικοί.

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου