Τρίτη 31 Μαΐου 2016

O Φαήλος Κρανιδιώτης για τις offshore και τις ...μίζες

«Για τις offshore φαίνεται πως κάποιος έχει κάνει την λαδιά του. Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για....
κάποιον από την κυβέρνηση και όχι ντε και καλά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι παραγγελιά. Θα μάθουμε γρήγορα για ποιον είναι αυτή η φωτογραφική διάταξη. Βγάζει μάτι. Κάποιος λέει «θα το βγάλουμε αύριο μεθαύριο στην φόρα (ότι έχει offshore, να μην είμαι κατηγορούμενος)», είπε στον Alpha 989 o Φαήλος Κρανιδιώτης, Πρόεδρος κόμματος «Νέα Δεξιά».



«Να είσαι πολιτικός και να έχεις offshore γιατί, αν δεν θέλεις να πάρεις μίζες; Οι κλούβες είναι οδόφραγμα στην Ηρώδου του Αττικού. Στη «Νέα Δεξιά» τους αμφισβητούμε το δικαίωμα να παριστάνουν τις «παρθένες». Ηθικό πλεονέκτημα η Αριστερά δεν είχε ποτέ και δεν έχει. Η Αριστερά στην Ευρώπη και στον κόσμο έχει μοιράσει μιζέρια και έχει φέρει εκατόμβες αίμα. Σε δικτατορίες για δεκαετίες έζησαν άνθρωποι σε Κίνα και Ρωσία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Γ. Κυρίτση, είπε: «Με τον Γιώργο Κυρίτση είχαμε κάνει και εκπομπή ραδιοφωνικά. Δεν είναι αντιπαθής άνθρωπος αλλά έχει την πολιτική σχιζοφρένεια του σημερινού Αριστερού. Έχει ψηφίσει μία μνημονιάρα από εδώ μέχρι την Αθήνα και μετά προσπαθεί να «παίξει» μία ατζέντα σκληρά μαρξιστική, ότι «εμείς θα τα πάρουμε από αυτούς που ψήφισαν ναι». Έτσι είναι η Αριστερά, πιστεύει στο ταξικό μίσος, την ταξική πάλη. Πόσο μακριά να πάει η κοινωνία με καύσιμο το μίσος. Πάει και λέει σε αυτόν που παίρνει 400 ευρώ να ξεσκίσει αυτόν που παίρνει 1.100».

«Αυτό δείχνει αυτό που είναι πραγματικά η Αριστερά. Αυτό είναι η Αριστερά, διχαστικός λόγος. Το βασικό εγχειρίδιο της Αριστεράς, το μητρικό σκάφος, αυτό που έχει σαν ιδέα είναι η μία τάξη να φάει την άλλη. Ο δεξιός λόγος είναι ενοποιητικός για την κοινωνία λέει ότι όλοι στο τέλος πρέπει να συνεισφέρουν κάτι για την κοινωνική ειρήνη και την ευημερία. Μία μεγάλη επιχείρηση από τους φόρους και το ΦΠΑ που εισφέρει πληρώνει δασκάλους, καθηγητές, κοινωνικό κράτος. Οι νεοφιλελεύθεροι που είναι ανθρωποφάγοι και αυτοί σαν τον Κυρίτση διχάζουν την κοινωνία», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το πόρισμα της Επιτροπής για την Παιδεία είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι αυτοί οι μπουρδολόγοι, που πουλάνε αέρα κοπανιστό, παίζουν» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «εγώ δεν κατουριόμουνα σαν τον Κυρίτση. Ο Τσακαλώτος και ο Σταθάκης στο σχολείο θα πρόσεχαν».


Για τις δηλώσεις Τζιτζικώστα στον Alpha 96.5 και τον Alpha 989 στις οποίες ασκούσε σκληρή κριτική για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά «αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ δεν θα ήταν αντιπρόεδρος ο κος Γεωργιάδης», ο κος Κρανιδιώτης σχολίασε: «είναι ψευτοαριστοκράτης ο Τζιτζικώστας. Νομίζει ότι η αντιπολίτευση γίνεται με τσάι Earl Grey και κουλουράκια κανέλας. Την «πέφτει» στον Άδωνι γιατί θεωρεί ότι είναι ένας μελλοντικός αντίπαλος. Μπερδεύει τις αστικές αξίες, που είναι εθνικές, ενοποιητικές για την κοινωνία με το να μιλάς «με το σεις και με το σας». Με τα «τσιριπιμπίμ τσιριπιμπόμ» που αρέσουν στα τζάκια, που είναι γεμάτη η ηγεσία των κομμάτων, δεν αλλάζει τίποτα. Πού να συναντηθούν οι δρόμοι μας με τον κ. Τζιτζικώστα. Στη δουλειά; Δουλειά είναι ο «περιφερειάρχης»; Στις καταδρομές δεν συναντηθήκαμε, στα σαλόνια που συχνάζει, δεν συχνάζω»

Για την απήχηση που έχει το κόμμα του «Νέα Δεξιά» μέχρι στιγμής είπε πως «είναι πολλά και καλά τα εισερχόμενα. Πάνω από 1000 άτομα μέσα σε δύο ώρες».


Δείτε και Ακούστε τη συνέντευξη: