Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΝΔ: "Δικό μας έργο είναι ο ΤΑΡ"

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, θα εκπροσωπήσει σήμερα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην ...
τελετή έναρξης των εργασιών κατασκευής του Διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου «TAP» (Trans Adriatic Pipeline) στο ελληνικό έδαφος, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Αναφερόμενος στην πολυεπίπεδη σημασία της μεταφοράς φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας, έργο που δρομολογήθηκε το 2013 από την Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και χαρακτηρίστηκε ως ένα «από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη», ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή είναι μια ακόμα ημέρα δικαίωσης των πολιτικών πρωτοβουλιών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η κατασκευή του αγωγού “ΤΑP” φέρει τη δική της σφραγίδα.
Είναι σημαντικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το 2013 ως αξιωματική αντιπολίτευση πολέμησε λυσσαλέα το έργο, κάνοντας λόγο για “λεόντεια συμφωνία υπέρ των ξένων συμφερόντων”, σήμερα δικαιώνει με την υπογραφή του την πολιτική διορατικότητα της Ν.Δ., καπηλευόμενος επικοινωνιακά ένα έργο ιστορικής και κομβικής σημασίας, το οποίο δεν του ανήκει.
Για εμάς σημασία έχει το καλό της πατρίδας. Και η συγκεκριμένη συμφωνία αυτό εξυπηρετεί, ανοίγοντας το δρόμο για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας και τη δημιουργία χιλιάδων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας».