Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

2 γκολ ο Κλάους, 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη νίκη επί του Πανιωνίου μέσα σε τρεις ημέρες και συνολικά τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια στα πλέι οφ πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που όπως στη Νέα Σμύρνη έτσι κι απόψε επικράτησε στην....
(άδεια) Τούμπα των Νεοσμυρνιωτών με 2-0.
Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, στο 14ο και 25ο λεπτό, με τα οποία ο «Κλάους» έφτασε στα 101 με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για να δει αν θα παραμείνει μόνος εκεί.
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις από την αρχή και δεν έδωσε περιθώριο στον Πανιώνιο να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν ο Τσίμιροτ προσπάθησε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο, εκείνος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Αθανασιάδη ο οποίος σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ 1-0.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 11 λεπτά αργότερα, όταν ο Μακ έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή και σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε αλλά χωρίς να συγκρατήσει την μπάλα και ο Κλάους με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, που έμελλε να μείνει ως το τέλος.