Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Λεβέντης από τα παλιά ! "Να πάει να πνιγεί ο Τσίπρας! Μόνο να βάζει φόρους ξέρει!"


Σκληρή, προσωπική επίθεση του Βασίλη Λεβέντη, μέσα από τον Αlpha 965 και τον Alpha 989, κατά...
του πρωθυπουργού:

«Εγώ λέω στον Τσίπρα, αν έχει σοβαρότητα, να πάει στο Φάληρο να πνιγεί. Βάζει φόρο σε όλα. Κάτι γελοία πράγματα… Να κόψει το λαιμό του. Αυτό του αξίζει. Έξι χρόνια έβριζε το μνημόνιο και τώρα θα κατεβάσει τα παντελόνια να τα υπογράψει όλα για να μείνει στην εξουσία», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Όλοι οι κλάδοι έρχονται και μου εκφράζουν απόγνωση. Η εξουσία είναι μία πένθιμη ακολουθία που ακούς τις κραυγές αγωνίας όλων. Δεν κυβερνάει κανένας τώρα. Στον αυτόματο πιλότο είμαστε και πάμε προς τον γκρεμό. Άμα ακούσετε υπουργούς, ο ένας είναι ενάντια στον άλλο», πρόσθεσε.


«Ο Σαμαράς ήταν δύο χρόνια αντιμνημονιακός, μετά έγινε μνημονιακός, τώρα είναι αντιμνημονιακός. Είναι κόμμα σοβαρό η ΝΔ , που κάθε 2 χρόνια αλλάζει άποψη; Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έξι χρόνια αντιμνημονιακός και τώρα έγινε μνημονιακός. Κόμμα είναι αυτό; Αν έβριζα εγώ το μνημόνιο 6 χρόνια και μετά υπέγραφα, θα πήγαινα στο Φάληρο να πνιγώ. Δεν έχω πρόβλημα να φύγει ο Τσίπρας και να έρθει ο Μητσοτάκης. Τους θεωρώ και τους δύο άχρηστους. Δεν ανέχομαι ως πολίτης να με κοροϊδεύουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι «ο Γεωργιάδης πχ θέλει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθουν εκείνοι. Πιο μούσκεμα θα τα κάνει η Ν.Δ.. Εγώ εργάζομαι για μία κυβέρνηση το κύρος της οποίας δεν θα αμφισβητεί κανείς. Μιλάω από αγωνία για τη χώρα. Αυτοί έχουν μείνει ακόμα στο ποιος θα πάρει τα λάφυρα της εξουσίας».


Ο κος Λεβέντης εκτίμησε ότι «η κοινωνία δεν θα κάτσει να περιμένει τη άλλη τετραετία να ψηφίσει, όπως λέει ο κ. Τσίπρας. Μπορεί την άλλη 4τια η Ελλάδα να λέγεται «Ελλαδιστάν». Αν ο λαός κρίνει ότι η κυβέρνηση εκτρέπεται, έχουμε δικαίωμα με ποικίλους τρόπους, με μαζικές αντιδράσεις, να συγκρουστούμε. Αν νομίζει ο Τσίπρας ότι τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τους έχει σαν τσογλάνια και αρκούδες που θα χορεύουν…Ο Τσίπρας μπορεί να πέσει και μετά την ψήφο και από τους 153 βουλευτές. Οι βουλευτές μπορούν να ψηφίσουν τώρα το ασφαλιστικό και μετά ένας ένας να φεύγουν. Αν γίνουν εκλογές, πάντως, από τους 140 τόσους βουλευτές θα χάσουν 70 την έδρα τους, δηλαδή το μπόνους, αφού προηγείται η Ν.Δ.».

Για την σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών που ζήτησε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε:
«Ζήτησα με επιστολή μου στο ΠτΔ νέα σύσκεψη πολιτικών αργηχών υπό τον ΠτΔ. Και μου απάντησε ότι σύσκεψη μπορεί να ζητήσει μόνο ο πρωθυπουργός. Έστειλα και στον Τσίπρα επιστολή. Του γράφω ότι «πάτε σε συμφωνία του κεφαλιού σας». Αν δεν κάνει σύσκεψη αρχηγών, ιστορικά θα είναι εκτεθειμένος. Θα είναι όλη η ευθύνη δική σας. Η ιστορία θα καταγράψει έναν που ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα. Αναμένω απάντηση».


Ο κος Λεβέντης αναφερόμενος στη «διαρροή», είπε ότι «ήταν βλακεία του Τσίπρα, όλη αυτή η υποκλοπή, ότι το περιεχόμενο το διατυμπάνισε, ότι θέλουν να μας πτωχεύσουν, όλο αυτό είναι ένδειξη έλλειψης θέλησης για μεταρρυθμίσεις. Γίναμε χώρα γελοία. Ποιος έκανε την υποκλοπή; Εσείς δεν το ξέρετε; Μία κυβέρνηση που θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις δεν φοβάται ούτε ΔΝΤ ούτε Ευρωπαίους. Έξι χρόνια νομίζουμε ότι είμαστε οι εξυπνάκηδες και οι κουτοπόνηροι, που θα κοροϊδέψουμε τους ξένους και τους Έλληνες. Δεν κάνουμε καμία μεταρρύθμιση.

Υπάρχουν 330.000 χιλιάδες με τρεις κύριες συντάξεις και 1,2 εκατ. με δύο συντάξεις. Βρέστε μου άλλο κράτος που υπάρχουν δύο συντάξεις. Ακόμα και στην Λατινική Αμερική μία σύνταξη έχουν. Γιατί να παίρνουν σύνταξη οι βουλευτές και ο Σαρτζετάκης.

Το έχουμε δει πολύ στραβά στην Ελλάδα. Πρέπει να μας φταίει πάντα μία Μέρκελ, μία Βελκουλέσκου. Δεν θέλουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Χωριστήκαμε σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, λένε οι μισοί τους άλλους μισούς προδότες. Συνεχίζουμε ένα γαϊτανάκι ηλίθιων συγκρούσεων μεταξύ μας. Χτίστηκαν καριέρες στην δημοσιογραφία από το αντιμνημόνιο. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ότι ή κάνουμε μεταρρυθμίσεις ή πάμε σε Grexit».


Στο ίδιο πνεύμα, είπε ότι «αν δεν επαληθευτεί ο κ. Σταθάκης ότι θα ισχύσουν τα μέτρα από το 2018, στη θέση του εγώ θα αυτοκτονούσα, αν έβλεπε ο λαός ότι ισχύουν από αύριο».




Σχολιάζοντας την υπόθεση Παπασταύρου είπε χαρακτηριστικά: «Ομολογουμένως δεν είναι ο Παπασταύρου όλη η διαφθορά στην Ελλάδα. Λέτε και αν ο κ. Παπασταύρου αποθάνει, να τελειώνει η διαφθορά στην Ελλάδα; Η διαφθορά συνεχίζεται. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει υπερβολικές επικοινωνιακές προεκτάσεις. Αν έψαχνε την διαφθορά, θα είχε ψάξει τις offshore του Ναυπλίου και τους 60.000 που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω. Δεν έχει γίνει τίποτα. Τώρα βρήκαμε έναν – που διετέλεσε δίπλα στον Σαμαρά- και εξαντλούμε σε αυτόν τη θέληση της κάθαρσης, είναι λίγο υπερβολή. Πρέπει να ελεγχθεί, πάντως, ο Παπασταύρου επειδή διετέλεσε κοντά σε έναν πρωθυπουργό και ήταν ισχυρός. Δεν μπορεί να μείνει ανεξέλεγκτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου