Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

"Εκλογές στις 26 Ιουνίου" ανακοίνωσε η δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Καλογεροπούλου

Εκλογές στις 26 Ιουνίου ή στις 18 Σεπτεμβρίου αποφασίζει το Μαξίμου
"Με εκλογές σκέφτεται να απαντήσει η κυβέρνηση στις ...
πιέσεις και τους εκβιασμούς των δανειστών για την εφαρμογή νέων μέτρων, πέρα από όσα περιλαμβάνει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου. Καθώς όλα δείχνουν ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαπραγματεύσεων με τα μέτρα των 5,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και την παράλληλη εκταμίευση της δόσης για να λειτουργήσει η ελληνική οικονομία, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για καινούργιο κύκλο συζητήσεων με τους δανειστές, που, όπως φάνηκε στο χθεσινό Eurogroup, θα είναι πολύ πιο δύσκολος και επώδυνος από τη στιγμή που το ΔΝΤ και οι εταίροι επιμένουν στην επιβολή ενός νέου -ουσιαστικά- Μνημονίου.",

γράφει η γνωστή δημοσιογράφος - παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Καλογεροπούλου στα "παραπολιτικά", προσπαθώντας να συσπειρώσει τους συριζαίους ψηφοφόρους.


.....................

Απλή περίληψη του μακροσκελούς άρθρου της: "στηρίξτε το κόμμα μας γιατί θα κάνει εκλογές και θα χάσετε την θέση στο δημόσιο και τα άλλα ωραία που απολαμβάνουμε τώρα που είμαστε στην εξουσία".

Βεβαίως δεν έχει άδικο. Πράγματι μπορεί να γίνουν εκλογές, για να μην τελειώσει το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες ο Τσίπρας, κατά το προσφιλές του σύστημα "βάρα συσσίτιο". 40 χρόνια να μείνει στην εξουσία, όλο θα βάζει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και τίποτε δεν θα αλλάζει. Απλά, δουλεύει όσους το τραβάει η ψυχούλα τους, με το "σήμερα - αύριο, σήμερα - αύριο" και στην ουσία δεν κάνει τίποτε, παρά να συντρώγει με τη διαπλοκή, όπως και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου