Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, γράφει τραγούδια για τον Ρέμο

Στο πρόσφατο παρελθόν, καθόταν στα βουλευτικά έδρανα... Σήμερα, προτιμά να ασχολείται με το πεντάγραμμο.


Ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Μάλιστα, μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο του project που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

«Η Αννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο «Secret».

Ο πρώην βουλευτής μάλιστα δήλωσε ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αντώνη Ρέμο, το οποίο θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει στον τραγουδιστή. «Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι τα τραγούδια του έχουν συνδεθεί με τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Ο κ.Αηδόνης δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί και με την Πάολο, γράφοντάς της τραγούδια. «Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές», εξήγησε.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: