Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Επιτήδειοι φούσκωναν με τρόμπα λαγάνες που ξέμειναν και τις πουλούσαν για κανονικό ψωμί με σουσάμι

Στη δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθούν τα αδίστακτα, όσο και πολυμήχανα μέλη εγκληματικής σπείρας, η οποία είχε βρει τον τρόπο ώστε να προμηθεύει όλο το χρόνο την αγορά με προσεκτικά ...
καμουφλάρισμένες λαγάνες, εξασφαλίζοντας έτσι τεράστια κέρδη.

Συγκεκριμένα, οι διαβόητοι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν τρόμπες, ώστε να φουσκώσουν τις λαγάνες που είχαν ξεμείνει στους φούρνους μετά την Καθαρά Δευτέρα και στη συνέχεια τις μεταπωλούσαν ως κανονικές φρατζόλες ψωμιού με σουσάμι.

Η τόσο εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα απλή μέθοδος, είχε αποφέρει στους εμπνευστές της ιδέας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Αυτό που πρόδωσε όμως τους κακοποιούς, ήταν ο θόρυβος απ' τις τρόμπες, ο οποίος ξεσήκωσε τους γείτονες στην περιοχή του Καματερού, οδηγώντας τους να καλέσουν την αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., δεν πίστευαν τα μάτια τους όταν εισέβαλλαν στο διαμέρισμα, αντικρίζοντας χιλιάδες λαγάνες, εκατοντάδες τρόμπες αλλά και δεσμίδες με χαρτονομίσματα.

Έπειτα από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων και κυρίως έπειτα απ' την ομολογία των δραστών, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, συλλαμβάνοντας τους ενόχους. «Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για ένα σχέδιο δίχως ατέλειες. Άλλωστε τι είναι η λαγάνα; Ένα ξεφούσκωτο ψωμί. Φουσκώνοντάς το, οι δράστες είχαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις χιλιάδες λαγάνες που ξεμένουν στα ράφια των φούρνων κάθε χρόνο. Ο Θεός όμως, αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη», τόνισε ικανοποιημένος ο επικεφαλής της υπόθεσης, αξιωματικός κ. Αντώνης Αλκαντέρος, για να μασήσει στη συνέχεια με χαμόγελο μια μπουκιά φουσκωμένης λαγάνας.

Πηγή: ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

(άλλη μια εξαιρετική μούφα από το κουλούρι - μούφα με χιούμορ, όχι ηλιθιότητες όπως αυτές που διαδίδουν ψευτοπατριωτικά γελοία portals)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου