Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Η είδηση δεν είναι ότι ο Τσίπρας ανακηρύχθηκε διδάκτορας, αλλά....

Η είδηση δεν είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας Πολιτικής Οικονομίας από τουρκικό Πανεπιστήμιο, αλλά...
ότι ΑΚΟΜΗ και στην Τουρκία λειτουργούν ιδιωτικά Πανεπιστήμια (και μάλιστα ο αριστερός Έλλην πολιτικός, που στον τόπο του επιφυλάσσει τη στείρα άρνηση στα ιδιωτικά ΑΕΙ δέχεται υπερηφάνως τη βράβευση).
Μόνο σε αυτή τη γελοία τριτοκοσμική χώρα επικρατεί η αρρωστημένη ιδεοληψία κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, επειδή τάχατες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν οι φτωχοί, ενώ φτωχοί υπάρχουν επειδή ακριβώς, καταβροχθίζει τον πλούτο των ελλήνων, ένα αχόρταγο δημόσιο.

Προφανώς, όλοι οι υπόλοιποι, σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανήτη, που έχουν ιδιωτικά ΑΕΙ, πτώχευσαν και μόνο εμείς οι ξύπνιοι "προστατεύουμε τα λαϊκά στρώματα από την επίθεση του κεφαλαίου".

Λες και οι φτωχοί δεν πληρώνουν ΗΔΗ δισεκατομμύρια ευρώ σε άμεσους και έμμεσους φόρους, για να πληρώνουν πρυτάνεις ΔΗΜΟΣΙΩΝ πανεπιστημίων χρυσές ...χέστρες.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.