Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Χατζηνικολάου - Τσίπρας - Τζήμερος

Ένα απίστευτο (λέμε τώρα) σενάριο αποκάλυψε ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στο FB αναφερόμενος στην ατάκα Τσίπρα ότι "απειλούσε ο Τζήμερος να εισβάλλει στο Μαξίμου". Υποστηρίζει πως η ερώτηση που οδήγησε στην απάντηση Τσίπρα ήταν προσυνεννοημένη ώστε...
να δώσει στον Ν. Χατζηνικολάου...
επιχείρημα για την εκδίκαση μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον του Τζήμερου και θα εκδικαστεί σε 2 μήνες!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο και ο Χατζηνικολάου χρησιμοποιήσει όντως το σχετικό επιχείρημα στο δικαστήριο...



Χθες ο κύριος Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον κύριο Χατζηνικολάου (είδατε πόσο ευγενικά μιλάω;) αυτή τη φορά ζωντανά στην τηλεόραση και όχι σε κάποιο διαμέρισμα όπως με τον κο Ψυχάρη. Όπως καταλαβαίνετε κάποιος που δεν έχει καθόλου ηθικούς φραγμούς είναι αδύνατο να τους αποκτήσει ξαφνικά.

Και ενώ ξέρουμε ότι όταν οι μαφιόζοι συζητούν το λογικό είναι να μιλούν για δουλειές, "τι μου δίνεις, τι σου δίνω", κάποιοι νομίζουν ότι απλά κάνουν πολιτική. Γιατί η αναφορά του κου Πρωθυπουργού στο Τζήμερο χθες στον ‪#‎enikos‬ είναι σίγουρα εξυπηρέτηση προς τον κο Χατζηνικολάου. Σε δύο μήνες Τζήμερος και Χατζηνικολάου θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο μετά από μια γελοία μήνυση του Χατζηνικολάου. Και επειδή θα γελάνε και οι πέτρες με την υπόθεση ο κος Χατζηνικολάου θα προσπαθήσει να υποστηρίξει τη σοβαρότητα των καταγγελιών του με τη φράση του πρωθυπουργού.

Ο κος Χατζηνικολάου είναι αφελής. Σε μια φυσιολογική σύνθεση του δικαστηρίου όχι απλά δεν έχει ελπίδα αλλά κανονικά θα πρέπει να αντιμετωπίσει αγωγή από τον αντίδικό του.

Χθες είδατε ζωντανά πως γίνονται τα παζάρια με τη διαπλοκή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου