Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Τουριστικά ταξίδια Υπουργών στις ΗΠΑ - Τίμησαν τη νυχτερινή ζωή

Τουριστικό ταξίδι E. Κουντουρά στην Φλόριδα, γιά την προώθηση του... τουρισμού (14-17 Μαρτίου).
H κ. υπουργός και η πολυμελής ελληνική αντιπροσωπεία, ''τίμησαν ελληνικότατα'' τα καλά εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα και την ''νυχτερινή ζωή'' της θερμής νότιας Φλόριδας. ΜΜΕ ..
στην Ελλάδα, αναδημοσίευσαν την παραπληροφόρηση του ΑΠΕ, αλλά -όπως συνηθίζουν- ΧΩΡΙΣ να ελέγξουν την εγκυρότητα της... ''θριαμβευτικής είδησης''.

- Ο Π. Καμμένος θα συνεχίσει τον... τουρισμό, με τουριστικό ταξίδι στην Φλόριδα (17-19 Μαρτίου), με το προεδρικό αεροσκάφος και πολυμελή συνοδεία, πριν πάει στην Ουάσιγκτον 20 Μαρτίου.

- Στην Νέα Υόρκη -22 Μαρτίου 2016- και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης (δεν γνωρίζουμε τον λόγο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ)

...........................................

Η παρέλαση στη Νέα Υόρκη, σε πτωτική πορεία, εξαιτίας της μετατροπής της σε ''εμπορικό καρνάβαλο''. Η έλευση του Κυρ. Μητσοτάκη ως ''μέγα τελετάρχη'', πιστοποιεί ότι επιτήδειοι- συμφεροντολόγοι (που τον προσκάλεσαν αυθαίρετα), την εκμεταλλεύονται.

...........................................


www.kalami.net

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.