Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Εϊ εσείς στην κυβέρνηση, αφήστε την κλάψα ότι το ΔΝΤ "είναι σκληρό"

Το ΔΝΤ θα είναι σκληρό, όσο καιρό πέφτουμε στα πόδια του γονατιστοί και εκλιπαρούμε για λίγα ακόμη δανεικά κι αγύριστα. Ζητάτε "κοινωνική ευαισθησία" από το ΔΝΤ, δηλαδή να σας χαρίζει μερικά δισεκατομμύρια αγύριστα κάθε χρόνο, για να κάνετε εσείς ....


"κοινωνική πολιτική", δηλαδή να διορίζετε στο δημόσιο, να ικανοποιείτε την πελατεία σας στο δημόσιο, να ξαναδιορίζετε στο δημόσιο και μετά να ...ξαναδιορίσετε στο δημόσιο !

Η σκέψη να τελειώσει επιτέλους το παραμύθι του βολέματος της πελατείας σας στο δημόσιο και να αρχίσει η χώρα να δουλεύει, να επενδύει, να παράγει, να εξάγει, δεν σας περνάει καθόλου από το νου ε;

Το μόνο που σας απασχολεί είναι να διορίσετε στο δημόσιο, να μη μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο, να μην απολυθεί κανείς στο δημόσιο, να μην κλείσει καμιά υπηρεσία στο δημόσιο, αλλά το να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα , ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, δεν το μελετάτε.

Σταματήστε να στραγγαλίζετε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας !

Λες και τον 21ο αιώνα της παγκοσμιοποίησης, μπορεί να επιβιώσει ένα κράτος που δαπανά όλο και περισσότερα για τους υπαλλήλους του, αρμέγοντας μέχρι αίματος τον ιδιωτικό τομέα, που παράγει, εξάγει, δημιουργεί πλούτο.

Πώς να επενδύσει άνθρωπος στην Ελλάδα, όταν η Cosco σας έδωσε τα ωραία της λεφτά και την επόμενη μέρα δημιουργήσατε τη Δημόσια Αρχή Λιμένος Πειραιά (ΔΑΛΠ), για να διορίσετε "πελάτες", των οποίων τη μισθοδοσία θα θέλετε να καλύπτει ο ιδιώτης ;

Χωρίς τη δημιουργία πλούτου, για πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα κάνετε τον καμπόσο, με "κοινωνικές παροχές";

Κάνετε τα πάντα για να στραγγαλίσετε την "αγορά", μισείτε την παραγωγή πλούτου και ασχολείστε μόνο με την αρπαγή του πλούτου που δημιούργησαν γενιές Ελλήνων, για να ικανοποιήσετε τους δανειστές, όχι επειδή είστε αξιόπιστοι, αλλά για να σας δώσουν πρόσκαιρα κι άλλα δανεικά να τα σπρώξετε στα πελατάκια σας στο δημόσιο, για να διαιωνίζετε ο φαύλος κύκλων των ελλειμμάτων.

Και τώρα που ...συγκινηθήκατε, ρίξτε ακόμη μια "έκτακτη εισφορά" στα κέρδη των επιχειρήσεων, ώστε να έχετε να πληρώνετε ψυχολόγους να υποστηρίζουν τους ακατάλληλους δημοσίους υπαλλήλους, όπως είπε και ο αρμόδιος υπουργός Βερναρδάκης.

Ας πατήσει επιτέλους κάποιος το κόκκινο κουμπί, να ανατιναχθούμε, να τελειώνουμε.


Σ.Γ. makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου