Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

"Μα γιατί φοβάται ο Τσίπρας μήπως τον ηχογραφούσαμε;"

ε, καλά σου λέει ο Ψυχάρης αρχηγέ! Τόσες και τόσες συνομιλίες έχουμε ακούσει (κυκλώματα ποδοσφαίρου π.χ.), τι σε χαλάει αν "διαρρεύσει" η συνομιλία σου με τον εκδότη; Έχεις να φοβηθείς τίποτε; Αφου λες "μου ζήτησε χάρες, αλλά εγώ ...βράχος. Τις απέρριψα". Ε, άσ΄τον λοιπόν να τις βγάλει τις κασέτες, να γίνει ...


ρόμπα ο διαπλεκόμενος ! Με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια δηλαδή: και το στόμα του Ψυχάρη βουλώνεις και της Ζωής που άφησε υπονοούμενα ότι την ώρα που αγωνιζόταν για την αριστερά, εσύ τους πρόδωσες και τα ΄φτιαξες με τους νταβατζήδες. Είμαστε βέβαιοι ότι όλες αυτές οι φήμες είναι ανυπόστατες. Οι Έλληνες στήριξαν όλες τις ελπίδες τους σε σένα να τερματίσεις την αιχμαλωσία της χώρας από 5-6 διαπλεκόμενες φατρίες και θα το κάνεις, χωρίς να φοβηθείς.
Άλλωστε, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι, έτσι δεν είναι;


Η ΕΙΔΗΣΗ:

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, αναρωτιέται «τι φοβάται ο Τσίπρας»;.
Η απάντηση του ΔΟΛ, στην αντίδραση του Μαξίμου για το κείμενο σχετικά με τις συναντήσεις Αλέξη Τσίπρα-Σταύρου Ψυχάρη, μοιάζει να υπονοεί πως οι συζητήσεις των δύο ανδρών, έχουν ηχογραφηθεί. Το Μαξίμου, επανήλθε για να ενημερώσει την άλλη πλευρά, πως «παράνομες ηχογραφήσεις αποτελούν κακούργημα» και ο γιος του ιστορικού εκδότη μέσω Facebook αναρωτιέται «τι φοβάται ο Τσίπρας» την ίδια ώρα που θυμίζει την περίπτωση… Βαρουφάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου