Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

"Αν είσαι με το Ριζοσπάστη στο χέρι, δεν μπορείς να καταλάβεις τα προβλήματα των αγροτών"


"Οι κομματικοί εγκάθετοι του ΚΚΕ, διχάζουν τους αγρότες κι αυτή είναι η μεγάλη μας αδυναμία"

«Ο κ. Αποστόλου και η κα Γεροβασίλη προσπαθούν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα βάζοντας μέσα και το πανελλαδικό , αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Δεν ξεκαθάρισε ποια ονόματα θα δούν τον πρωθυπουργό και θα υπάρξει εμπλοκή στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει, θα πάμε στη συνάντηση αλλά εάν και εφόσον υπάρξουν άτομα τα οποία δεν είναι στην ομάδα που είχε καθορίσει τη διαδικασία, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσουμε», είπε στον Alpha 989 ο Χρήστος Σιδηρόπουλος από το μπλόκο των Τεμπών, πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών.

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της αντιπροσωπείας των αγροτών, λέγοντας ότι «αυτό τορπιλίζει τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Έχουν προσκληθεί και άνθρωποι που δεν εκπροσωπούν κομμάτι των αγροτών, καθώς δεν είναι σε καμία συντονιστική και σε κανένα μπλόκο. Μπορεί να συμμετέχει κάποιος σε σύσκεψη όταν δεν είναι αγρότης και δεν εκπροσωπεί κάποιο μπλόκο; Δεν μπορείς να βάλεις στη σύσκεψη ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο ή δεν είναι οργανωμένοι και δεν εκπροσωπούν κομμάτι των αγροτών που είναι σε μπλόκο».

Παράλληλα, καταφέρθηκε κατά του μπλόκου της Νίκαιας κάνοντας λόγο για "καπρίτσιο".

«Εγώ είμαι πιο όμορφος , πιο ψηλός, έχω κοιλιά και μουστάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Υπάρχει και το πολιτικό κομμάτι, ας μην κρυβόμαστε: αυτή είναι η μεγάλη μάς αδυναμία, όταν είσαι με τον ριζοσπάστη στο χέρι δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα», είπε ο κ. Σιδηρόπουλος.

«Το πρωί μας κατηγορούσαν ότι είμαστε πρόθυμοι αλλά το βράδυ ζήτησαν συνάντηση την Τρίτη με τον Πρωθυπουργό, για να δείτε ποιοι προσποιούνται », τόνισε ο κ.Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου