Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά ποιός είναι ο Αρχιμανδρίτης και ποιός ο Πατριάρχης Αλέξιος ;

Δείτε τι έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitterγια τις αποκαλύψεις του κυκλώματος εκβιαστών που έγραφε ύμνους για τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει σημείο αναφοράς τον "Αρχιμανδρίτη" όπως έλεγαν κωδικοποιημένα τον Νίκο Παππά και τον "Πατριάρχη Αλέξιο":







Προσέξτε το τελευταίο tweet όπου η Ζωή λέει ότι το "πατριάρχης Αλέξιος" αναφέρεται στον Τσίπρα και μάλλον έχει δίκιο αφού ο "πατριάρχης" είναι ανώτερος από τον "αρχιμανδρίτη" (Παππά)... μάλλον λοιπόν η Αστυνομία εξαφάνισε το όνομα Τσίπρα σπεύδοντας να ερμηνεύσει αυθαίρετα εκτός κι αν ήταν στο μυαλό των εκβιαστών, ότι ο "πατριάρχης Αλέξιος" αναφέρεται στον πολύ κατώτερο του "Αρχιμανδρίτη" Παππά, Αλεξιάδη, και όχι στον ανώτερό του Τσίπρα... 


πηγή: http://dexiextrem.blogspot.gr/2016/02/blog-post_8901.html

Σχόλιο makpress: Η αστυνομία άκουσε όλες τις συνομιλίες και πιθανότατα ξέρει καλύτερα ποιόν εννοούσαν οι εκβιαστές φερόμενοι ως εκβιαστές. Δεν νομίζουμε ότι έκαναν τέτοια λαθροχειρία για να προστατέψουν τον κ.Τσίπρα. Τέλος πάντων, θα φανούν όλα στην απολογία των κατηγορουμένων, όταν ....οοοοοοοοοοταν θα γίνει η δίκη. Το 2025; Το 2030; Αν γίνει με ρυθμούς της δίκης της υπεξαίρεσης της Μυκόνου, θα γίνει μετά από 10 χρόνια και θα αθωωθούν όλοι.


Bonus
άρθρο από εδώ: http://politikosafari.blogspot.gr/2016/02/blog-post_24.html
ποιά είναι η "ταγαροπούλα" ρε παιδιά;

ΤΕΤΆΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2016


ΤΗΝ «ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ (ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ» Ο Ν.ΠΑΠΠΑΣ, «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ» Ο ΤΡ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...!!!

Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» ΤΟΥ Ε.Ρ.Τ. ΕΙΧΕ... ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. και ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Ο υπόκοσμος της δημοσιογραφίας πού φέρεται να είχε διαπράξει το ατιμωτικότερο αδίκημα του Ποινικού Νόμου, τον εκβιασμό, φαίνεται να είχε «υψηλές»  επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου όπου ακόμα στεγάζεται ο Τσίπρας και το κυβερνητικό επιτελείο του.

Όπως διαβάζουμε στη δικογραφία, η εγκληματική οργάνωση των εκβιαστών με τις παράνομες χρηματοδοτήσεις  ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, είχε αναλάβει να δημοσιεύει θετικά σχόλια  για τον Υπουργό Επικρατείας  Νίκο Παππά αλλά και για άλλα στελέχη της κυβέρνησης, ακόμη και για το θέμα των... τηλεοπτικών αδειών...!!!
********
Μάλιστα τον Παππά --γιά να μη καρφώνονται-- τον αποκαλούσαν με το παρατσούκλι «Αρχιμανδρίτης», (λές και ο άνθρωπος είναι καταζητούμενος από τις Αρχές και χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο για να ξεφεύγει)...
********
Ομοίως και με τον συνδικαλιστή   Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών  Τρύφωνα Αλεξιάδη, τον οποίο αποκαλούσαν... «Πατριάρχη Αλέξιο»...!!!
********
Εντύπωση κάνει η φωτο με τα χαμόγελα του «Πρωθυπουργού» Τσίπρα με το τρίτο μέλος της σπείρας  Χρήστο Φράγκου, όπως και με τον αλήστου μνήμης Γ.Βαρουφάκη.
********
Τυχαίο.;;;
********
Αποκορύφωμα, η σύμβαση της ΕΡΤ με τον φερόμενο ως επικεφαλής της σπείρας Π.Μαυρίκο, ο οποίος είχε ως ειδικός αναλάβει να διαφωτίσει τους Έλληνες ότι βάσει μυστικών γκάλοπς πού είχε στα χέρια του από Πρεσβείες , ο Συριζα θα κέρδιζε τις εκλογές τον Σεμπέμβριο τού 2015.
********
Μάλιστα η σύμβαση προέβλεπε  την ημέρα το τηλεοπτικού debate (14-9-2015) Τσίπρα – Μεϊμαράκη, ο «έγκριτος» εκβιαστής Π.Μαυρίκος, να  κάνει και  live «αποκαλύψεις» για  βίλες του... Β. Μεϊμαράκη...!!!
********
Στη σπείρα πέραν των Μαυρίκου και Φράγκου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο Π. Μουσσάς, με τις επαφές του και φερόμενος ως δεξι χέρι του Μαυρίκου.
********
Βέβαια δεν μπορούσε να μην υπάρχει και άρωμα... «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ»...!!! 
*******
Ά, όλα κι όλα. 
********
«KONTRA», στον «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ» ούτε ο Χατζηνικολάου...πήγε...!!!
********
Τρέξε τώρα «ταγαροπούλα» να βάλεις ΤΑΞΗ στο διαδίκτυο... 
Extra bonus
Ο Βαξεβάνης βλέπει Γιάννη Παπαγιάννη του fimotro ως τον πανταχού παρόντα εκβιαστή πάντως, εδώ
http://www.koutipandoras.gr/article/162928/ekviaston-vlepei-gianni-kai-ohi-papagianni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου