Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη : Μιούζικαλ στο Βυζαντινό Λουτρό !

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΜΕΝΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΛΟΥΤΡΟ
Το αναστηλωμένο Βυζαντινό Λουτρό της Θεσσαλονίκης, ένα ακόμη μνημείο της UNESCO, από τα ελάχιστα εναπομείναντα ...
κοσμικά κτίσματα του Βυζαντίου, μπήκε στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης ως χώρος προαγωγής της καλλιτεχνικής πρωτοπορίας. Αυτή τη φορά το μνημείο θα φωτιστεί από τη λαμπερή φήμη του Broadway! Αξίζει να αναφερθεί ότι τo Bυζαντινό λουτρό της Θεσσαλονίκης αποτελεί επισκέψιμος προορισμός ανάμεσα στα 14 κορυφαία μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Στο πλαίσιο αυτό, το Ωδείο Άνω Πόλης, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της λειτουργίας του, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει δυο μουσικές παραστάσεις στο Βυζαντινό Λουτρό, στην οδό Θεοτοκοπούλου 17, με ώρα έναρξης 19.00 και 18.30. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Δ/ντής του Ωδείου και καταξιωμένος μαέστρος Παναγιώτης Διαμαντής.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αποσπάσματα από musicals του Broadway, από την τάξη τραγουδιού της κυρίας Λύκα Μιρέλλας, καθηγήτριας μονωδίας και φωνητικής στο Ωδείο Άνω Πόλης. Οι συντελεστές: Μαρίνα Κολοκούρη, Σπύρος Τρίγγος, Βασιλική Μπαξεβανίδου, Γεωργία Ασημοπούλου, Ξένια Κοντογιάννη, Σοφία Καλπουρτζή, Χριστίνα Αντωνίου, Ζωή Καραθανάση και Μάρθα Μαγγίρα.
Στη φωτογραφία, οι συντελεστές της παράστασης και το εσωτερικό του Βυζαντινού λουτρού.
Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικώς δίδοντας τα στοιχεία της Α.Τ .Τηλ. 2313 310456 (Α. Μαντζούρη)
Τηλ. επικοινωνιας 2310 263703 και 6937 115544.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου