Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέα λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΘ (60Ε) συνδέει τη Θέρμη με το Πανόραμα

Μια νέα λεωφορειακή γραμμή θα συνδέει τη Θέρμη με το Πανόραμα από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και το νούμερο αυτής 60Ε. Η απόφαση για τη νέα αυτή γραμμή, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του...
δήμου Θέρμης, ελήφθη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ εκπροσώπων του ΣΑΣΘ, του ΟΑΣΘ και των δήμων Θέρμης και Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα εκτελεί 4 δρομολόγια ημερησίως και θα είναι κυκλική. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 09:00 και θα ακολουθούν στις 12:45, και στις 17:00 με την παρακάτω
Γυμναστήριο Πανοράματος, οδός Θέρμης-Πανοράματος (Απ. Σαμανίδη εντός οικισμού Πανοράματος), Καπ. Χάψα-Βενιζέλου-Αγίου Νικολάου-Κεσσίδη-Τσαλδάρη-Β. Ταβάκη (οικισμός Θέρμης), Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Α.Σ. ΙΚΕΑ, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Β. Ταβάκη-Πλ. Παραμάνα-Βενιζέλου-Καπ. Χάψα (οικισμός Θέρμης), οδός Θέρμης-Πανοράματος, Γυμναστήριο Πανοράματος. Το τελευταίο λεωφορείο θα ξεκινά στις 20:05 Α.Σ. ΙΚΕΑ, θα ακολουθεί κυκλική διαδρομή προς Πανόραμα μέσω Θέρμης και θα επιστρέφει στο ΙΚΕΑ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.