Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

O πόλεμος ξεκίνησε ....στα ελληνικά μπουρδοσάιτς

Οι Ρώσοι αντιμετώπισαν στωικά την κατάρριψη του αεροσκάφους τους και η πιο σκληρή τους δήλωση ήταν "νομίζαμε ότι η Τουρκία, εκτός από γειτονική χώρα, είναι και φιλική", αλλά ...
τα γνωστά ελληνικά sites που πουλάνε ...πουτινολογικό σανό, κραυγάζουν για Γ' παγκόσμιο πόλεμο και διάφορα φαντασιακά σενάρια, που θέλουν το "ξανθό γένος" να βομβαρδίζει, ισοπεδώνει, εξαϋλώνει την Τουρκία και άλλα παραμύθια.

Φυσικά, θα υπάρξει κάποιου είδους απάντηση από τη Ρωσία (πιθανότατα κάποια ταξιδιωτική οδηγία), αλλά μέχρι εκεί. Καμία απάντηση δεν θα δοθεί μέσα στο έδαφος της Τουρκίας. Προφανώς, αν μπει τουρκικό αεροσκάφος στη Συρία, θα επιχειρηθεί η κατάρριψή του, αλλά αυτό δεν ικανοποιεί τους Έλληνες Πουτινολάγνους.
Η αντίδραση των Ρώσων θα επικεντρωθεί στις καταγγελίες για λαθρεμπόριο πετρελαίου από τους Τούρκους αξιωματούχους και σε δημοσιογραφικές αποκαλύψεις. Αυτό, δεν έχει καμία σχέση με πολεμικά σενάρια που εξυφαίνουν οι "ειδικοί πουτινολόγοι" ελληνικών blogs (και τηλεοπτικών εκπομπών).

Κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν ο "κοντός" έκανε τα χατίρια στο ελληνικό κοινό του στο facebook, θα είχαμε κάθε μέρα πόλεμο παγκοσμίων διαστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου