Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τρελό γέλιο ! Ποιος είναι ο άγνωστος που «τρύπωσε» στη συνομιλία Ομπάμα - Πούτιν στη G20; (δειτε το βίντεο)


Δεν ξέρουμε αν το έκανε κατά λάθος ή επίτηδες, το βέβαιο είναι ότι κατάφερε να γίνει «πρωταγωνιστής» της συνόδου της G20 στην Τουρκία, κλέβοντας τη δόξα από τους...
Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντιμίρ Πούτιν που έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους σε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ, στον απόηχο των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Παρίσι.


Την ώρα που οι δύο ηγέτες συνομιλούν και κάμερες και φωτογραφικές μηχανές έχουν πάρει φωτιά για να απαθανατίσουν τη στιγμή, στο πλάνο «εισχωρεί» ένας άνγνωστος άνδρας που πλησιάζει με μάλλον... «επικίνδυνες» διαθέσεις.

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)
Ηθελε απλά να δει από κοντά τους δύο ισχυρότερους ηγέτες του πλανήτη; Ηθελε να καταγράψει κάτι από τη συνομιλία τους, ήταν ένας από τους άνδρες της ασφάλειάς τους;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Και στο βίντεο που μετέδωσε το ρωσικό δίκτυο «RT» μοιάζει να έκανε... φίρμα τον άγνωστο άνδρα που όλα τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν.

Στο μεταξύ τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά... Με πολλούς να ισχυρίζονται ότι τα μέτρα ασφάλειας εν μέσω της γαλλικής τραγωδίας ήταν ανύπαρκτα στην Τουρκία, άλλους να λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ ικανό κατάσκοπο και άλλους να σχολιάζουν... τον τρόπο που περπατάει και την τσάντα που κρατάει!

Πηγή: msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου