Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"Eξαφάνισαν σοβαρότατα θέματα (γενοκτονία Πανουσης Φλαμπουραρης) .....ΤΥΧΑΙΟ;"

Γράφει αναγνώστης:


1) Ν. Φίλης: Υπήρξε αιματηρή εθνοκάθαρση των Ποντίων, όχι γενοκτονία
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 12:27
UPD:16:59
Μέγα θεμα η άρνηση της γενοκτονίας αναδείχτηκε εγινε μια προβοκάτσια στο Σύνταγμα ξεπεράστηκε αλλα έμεινε .......ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ......ξεχάστηκε...

2)Πρωτοσέλιδα κομματα να κραυγάζουν δημοσιογράφοι να αναθεματίζουν κι ομως αυτη η υπόθεση σοβαρότατη αφου ο Υπουργος Προστασίας του πολίτη επι ΣΥΡΙΖΑ κ Πανουσης ειπε οτι δυο βουλευτές κι ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ «έχουν ευθέως σχέσεις» με μέλη) τρομοκρατικών οργανώσεων καταγγέλλει τη Δευτέρα στην εφημερίδα Τα Νέα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ενώ αναφέρει μάλιστα ότι υπάρχουν κι άλλοι στο κυβερνών κόμμα που έχουν μια «πιο χαλαρή σχέση». «Έχω στοιχεία και γι’ αυτούς» τονίζει.

Οι νέες αποκαλύψεις Πανούση αναμένεται να πυροδοτήσουν νέα θύελλα αντιδράσεων.
ΓΑΡΓΑΡΑ .......και κανεις δεν ξερει τι απογίνει και μιλάμε για υπόθεση που αφορά θέματα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3) Ο Φλαμπουράρης αλλά και ο Τσίπρας βρίσκονται υπό ισχυρή πίεση, γράφει η "Frankfurter Allgemeine Zeitung"
Περνά τα σύνορα το σκάνδαλο Φλαμπουράρη που αποκάλυψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τον γερμανικό Τύπο να επισημαίνει ότι , λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής , ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας , Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται αντιμέτωπος μ΄ένα σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά έναν στενό του συνεργάτη.

Για την γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine Zeitung", " ο έμπιστος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται αντιμέτωπος με σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, τέως υπουργός Επικρατείας, θεωρείται ο "πολιτικός πατέρας" του Αλέξη Τσίπρα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι παίζει σκληρό παιχνίδι ενάντια στη διαφθορά. Τώρα, όμως, ο Αλέκος Φλαμπουράρης βρίσκεται και αυτός αντιμέτωπος με καταγγελίες περί διαφθοράς.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κανεις δεν ξερει τι εχει απογίνει που αφορά θεμα διαφθοράς
Φυσικά περίεργη ειναι και η στάση των υπολοίπων κομμάτων που τα έκαναν γαργαρα και αυτα κα έφυγαν απο την δημοσιότητα και ασχολούμαστε με τους ΜΠΟΥΦΟΥΣ της ΝΔ που δεν μπορουν να κάνουν τις εκλογες τους ενώ θέματα που καίνε αποσύρθηκαν με ανοχή κομμάτων της αντιπολιτευσης ΜΜΕ και συστημα
Φυσικά για τους Ελληνες συμπατριώτες τους ουδέν σχολιο γιατι ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ........το σανό βλέπεις .........

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου