Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

‘Εξαλλοι οι υπόλοιποι υπουργοί με τον Τόσκα :)

Στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, ανέβασαν ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ φωτογραφία του υπουργού στο γραφείο του (τη βασική φωτογραφία του κάθε Υπουργού, που αναρτάται στο...
μενού που λέει "Πολιτική ηγεσία/Υπουργός), όμως δεν πρόσεξαν και κάποιος παρατήρησε πως φαινόταν ένα χαρτάκι όπου αναγραφόταν το όνομα χρήστη που του είχαν δώσει και το συνθηματικό.
Η ..άτυχη φωτογραφία, όπου φαίνεται το χαρτάκι post-it με τον κωδικό, αν κάποιος μεγεθύνει (ιστορικό μνημείο προχειρότητας):

Κι έγινε χαμός γιατί το όνομα χρήστη ήταν YPOURGOS και το συνθηματικό 123456
Λες κι αν δεν φαινόταν μετράει για password αυτή η γελοιότητα που είναι το νούμερο 3 πιο ηλίθιο συνθηματικό που μπορεί να διαλέξεις και ένα από τα πρώτα που θα δοκιμάσει κάποιος μπας και ο άλλος είναι τόσο στόκος που να έχει διαλέξει κάτι τέτοιο.
Που σε αυτή την περίπτωση θα έπεφτε διάνα!
Κι έπεσαν όλοι να τον φάνε τον άνθρωπο.
Λες και αυτός το διάλεξε…
Λες και ο προηγούμενος είχε διαφορετικό…
Σιγά μην δημιουργεί ο επιφορτισμένος με αυτά τα θέματα υπάλληλος-διαχειριστήςδιαφορετικά usernames και passwords κάθε φορά που αλλάζει το πολιτικό προσωπικό.
Και δεν το κάνει είτε γιατί είναι άσχετος και δεν ξέρει ούτε αυτό να κάνει είτε γιατί είναι
ένας ακόμη που πληρώνεται για να τα ξύνει!
Αφού λοιπόν έγιναν ρεζίλι στο διαδίκτυο, μιας και ο προϊστάμενος των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας φωτογραφίζεται με το 3ο πιο χαζό συνθηματικό στον κόσμο και το όνομα χρήστη σε κοινή θέα οι υπεύθυνοι, χρησιμοποιώντας άψογα την τεχνολογία έκοψαν την φωτογραφία και πλέον το χαρτάκι δεν φαίνεται!
Η νέα φωτογραφία, κομμένη αριστερά, ώστε να μη φαίνεται το χαρτάκι:

Που παίζει να μην μπουν καν στον κόπο να τα αλλάξουν…
Επειδή λοιπόν το κράτος το διέπει η ίδια φιλοσοφία, το ότι όλοι οι υπουργοί παίζει να έχουν όνομα χρήστη YPOURGOS και ένα γελοίο 6ψήφιο σαν το παραπάνω για passwordφαντάζει απίθανο σε κανέναν; Δεν νομίζω…
Μάλλον είναι το πιο πιθανό!
Άρα είναι σίγουρο πως οι υπόλοιποι υπουργοί τα έχουν πάρει στο κρανίο μόλις έμαθανσε ποιο υπουργείο έχει το πιο εύκολο.
Υ.Γ.
Για να μην σκεφτούμε το πιο πιθανό. Πως όλοι έχουν το ίδιο όνομα χρήστη και συνθηματικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου