Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: 56χρονος υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού, παιδεραστής

Στον υπολογιστή του βρέθηκαν αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά !
Για ασελγείς πράξεις σε βάρος εννιάχρονου κοριτσιού και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη 56χρονος ομογενής, υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνό το 9χρονο κοριτσάκι, ενώ ο συλληφθείς φέρεται να πρωταγωνιστεί σε βίντεο, όπου εμφανίζεται να ασελγεί στο ανήλικο θύμα του. Το κοριτσάκι φέρεται να είναι γειτόνισσα του 56χρονου.
Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 56χρονου εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου