Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 περνά μία ημέρα στο πλάι των προσφύγων και όσων έχουν ατελείωτα αποθέματα ...
αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού.
Σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου η ΕΡΤ3 (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα) αφιερώνονται στο Προσφυγικό ζήτημα και τις πτυχές που έχουν συγκλονίσει την παγκόσμια Κοινή γνώμη.
Ανοίγουμε τα μικρόφωνα και τις καρδιές μας, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, στην ανάδειξη του κινήματος αλληλεγγύης, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν, τα σχέδια και τις λύσεις που προωθούνται, τις ανθρώπινες ιστορίες και τις γεωπολιτικές πτυχές του προβλήματος,
Από την Ειδομένη μέχρι το Βορειοανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη έως τα ΕλληνοΣκοπιανά Σύνορα, με απευθείας συνδέσεις και δημοσιογραφικές αποστολές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, Ανταποκρίσεις και ξεχωριστές μαρτυρίες, η ΕΡΤ3 αφιερώνει την 27η Νοεμβρίου αποκλειστικά στο προσφυγικό ζήτημα.
Το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 (102FM) -σε σύνδεση με το Πρώτο Πρόγραμμα και τις ΕΡΑ όλης της χώρας- από τις 7.00 το πρωί επιχειρεί να αναδείξει σε όλες τις εκπομπές του τις πτυχές του προβλήματος και να παρουσιάσει τους φορείς και τους απλούς ανθρώπους που επέδειξαν ένα τεράστιο απόθεμα αλληλεγγύης.
Το ενημερωτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης της ΕΡΤ3 εμπλουτίζεται με εξαιρετικά ντοκιμαντέρ και οπτικό υλικό από τις προσφυγικές μνήμες της Ελληνικής Κοινωνίας, τεκμήριο της βαθιά ριζωμένης και βιωματικής σχέσης των Ελλήνων με την προσφυγιά.
Τέλος θα προβληθεί και η μαγνητοσκοπημένη συναυλία που οργανώθηκε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης την….(δεν θυμάμαι την ημερομηνία).
Η Τηλεοπτική βραδιά της 27ης Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής με την Ενημερωτική Εκπομπή ΔΗΜΟΣΙΑ με την συμμετοχή πολιτών, φορέων και συλλογικοτήτων που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Οι πρόσφυγες είμαστε….ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ

EΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου