Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Λεβέντης: "Να απολυθούν οι αργόμισθοι σύμβουλοι της Βουλής"

"Ο λαός θέλει επανάσταση ...αλλά να τον βολεύει κιόλας"
Να ζητήσει συγνώμη, τουλάχιστον από την νεολαία, για τα ψέματα 5 χρόνων, κάλεσε τον πρωθυπουργό, μέσω του Αlpha 989, ο Βασίλης Λεβέντης.
«Δεν υπάρχουν σήμερα επαναστάτες. Φταίει και ο λαός που ....
δεν ξέρει τι είναι επανάσταση, ψάχνει τον πολιτικό να του κάνει ρουσφέτι αντί να θέλει να καταργηθεί αυτό. Θέλουμε μια επανάσταση που να μας βολεύει. Παλιά έπαιρνε ανάσα η κοινωνία για επανεκκίνηση, τώρα χωρίς να ματώσουμε και να ιδρώσουμε, μόνο στο όνειρό μας πια τέτοιες επαναστάσεις», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

«Στη Βουλή γίνεται διάλογος κωφών δεν απαντιέται τίποτα, όπως και για τους συμβούλους που έχουν, αυτά είναι λεφτά, η διαφθορά κοστίζει», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έκανε λόγο «για στρατιές αργόμισθων συμβούλων στη Βουλή που πρέπει να απολυθούν .Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με αυτήν την υπεράσπιση. Αρχίζει τώρα ένα επιχείρημα να υπερασπιζόμαστε τους αργόμισθους».

Ερωτηθείς για το γραφείο του κόμματος στη Βουλή, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι «έχουμε γραφείο αλλά είναι του Μητσοτάκη, χρειάζεται πολύ σοβαρός αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα, θα το αλλάξουμε. Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη είναι η ηλικία του Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην επιμείνει να του μοιάσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου