Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων δυνάμεων έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 σε συνεργασία με το 3 το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ τους υπάλληλους του ΙΚΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και πολίτες του Δ Δ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, παρείχε για ...
δεύτερη φορά ανθρωπιστική βοήθεια στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης Δ. Παιονίας – Κιλκίς. Η ομάδα μας παρείχε 2000 ατομικές μερίδες αρτοσκευασμάτων ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού και ρουχισμού όπως επίσης και αρκετά βρεφικά είδη και παιχνίδια.
Κατά την παραμονή μας στον καταυλισμό τα μέλη μας πρόσφεραν την βοήθεια τους στην διανομή των αγαθών και στην υποστήριξη της λειτουργιάς του καταυλισμού μαζί με άλλους εθελοντές.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ρούχων από το 3 το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ είναι αξιοθαύμαστη καθώς οι μικροί μαθητές με τις οικογένειες τους και τους δάσκαλους τους συγκέντρωσαν σχεδόν ένα αυτοκίνητο προμηθειών, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Τμήμα των τροφίμων που διάθεσε η Λέσχη μας τα προσέφερε η ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΒΑΝΑΣ στην Γαλατιστα Χαλκιδικής και το όχημα μεταφοράς τους διέθεσε το κατάστημα του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

Εμφανής παραμένει η απουσία του κρατικού μηχανισμού τόσο σε οργάνωση όσο και σε διατιθέμενο εξοπλισμό.

Τελειώνοντας η Λέσχης μας υπενθυμίζει τις τεράστιες ανάγκες σε τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης ( όχι προς επεξεργασία ), πανωφόρια χειμωνιάτικα, κάλτσες, παπούτσια, σκούφια – καπελά που υπάρχουν καθώς ο αριθμός των διερχόμενων από την Ειδομένη προσφύγων έχει διπλασιαστεί.

Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Το ΔΣ της ΛΕΣΧΗΣ

http://lefed131.blogspot.gr/2015/10/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου