Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τι κάνει ο πονηρός για να πάρει κλικς με το 2310251900

Άλλο ένα παράδειγμα από τη μάστιγα του διαδικτύου, τους "like whores". Αυτούς δηλαδή, που πλημμυρίζουν το facebook με φανταχτερές μπούρδες για να πάρουν την κοινοποίηση. Το καλό με αυτούς είναι ότι μας βοηθούν να καταλάβουμε σε πόσο ...
τρομακτικό, εφιαλτικό βαθμό, υπάρχει αμορφωσιά και παντελής έλλειψη κρίσης στον περίφημο "λαό". Το 90% και πλέον των θεμάτων που κινητοποιούν τις μάζες του διαδικτύου, είναι για ...λοβοτομημένους ηλίθιους !
Παίρνει ας πούμε η "ευαίσθητη γκομενίτσα" ή το περήφανο νιάτο των 18 ετών και γεμάτο περηφάνεια που δείχνει αλληλεγγύη διαδίδει αυτή τη μπούρδα, λες και η ανθρωπιά μετριέται με likes και "κοινοποιήσεις" στο παπαροfacebook.

Ο πονηρός μαλάκας λοιπόν, προσπαθώντας να βρει θέματα για να τσιμπήσουν οι ηλίθιες μάζες και να πατήσουν το πολυπόθητο "κοινοποίηση" για το οποίο στήνουν κώλο οι ιδιοκτήτες sites, γράφει σε ένα χαρτί μόνος του ένα χειρόγραφο κείμενο, ώστε να είναι πιο πιασάρικο, το φωτογραφίζει με το κινητό του και το ανεβάζει ως "είδηση". 
Στη συνέχεια κάποιες χιλιάδες ηλιθίων, αρχίζουν τις πολυπόθητες κοινοποιήσεις, ευαισθητοποιημένοι, για να σώσουν κόσμο. Φυσικά , κανένας δεν κάνει την παραμικρή έρευνα, να δει αν ισχύουν αυτά που του προτείνει ο πονηρός μαλάκας.

To πρόβλημα δεν είναι αυτό που έκανε ο πονηρός, αλλά η κοινοποίησή του. Οι κοινοποιήσεις είναι που δίνουν κίνητρο στους πονηρούς να γεμίζουν με σαβούρα το διαδίκτυο, καταστρέφοντας τη χρησιμότητά του.

Λοιπόν, για να μην τα πολυλογούμε, τα τηλέφωνα που λέει το σημείωμα έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια, το 2310-251900 ήταν το τηλέφωνο της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης, που έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια,
το νέο τηλέφωνο της Δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης είναι : 2313317930


το 1960 ανήκε στην υπηρεσία ανακύκλωσης, αλλά κι αυτό καταργήθηκε εδώ και χρόνια και ...

υπάρχει εθνικό συντονιστικό κέντρο για τους αστέγους, το ΕΚΚΑ http://www.ekka.org.gr/ με 
τηλέφωνο:  197
που παρέχει υπηρεσίες διασύνδεσης με όλους τους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης (δείτε το φυλλάδιο εδώ: http://www.ekka.org.gr/files/f197.pdf)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου