Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Σοκ στην Πτολεμαϊδα

Στο γραφείο του ανακριτή Κοζάνης, αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρέθηκε σήμερα Δευτέρα το πρωί ο 47 χρόνος πατέρας έξι παιδιών οποίος κατηγορείται ότι....



αποπειράθηκε να βιάσει ένα από τα παιδιά του, την 15χρονη κόρη του. Η σύλληψη του 47χρονου, πατέρα έξι παιδιών, έγινε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Την καταγγελία έκαναν από κοινού τόσο η 15χρονη όσο και η μεγαλύτερη αδερφή της η οποία μάλιστα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι αντίστοιχη δραματική εμπειρία είχε και η ίδια καθώς πριν χρόνια (η 25χρονη σήμερα) όπως ισχυρίστηκε το 2004, ο πατέρας "κτήνος" έκανε το ίδιο και σε αυτήν που τότε φοβήθηκε να το κάνει γνωστό στις διωκτικές αρχές. Ο φερόμενος ως βιαστής των ίδιων του των παιδιών ήταν κρατούμενος στο κτίριο της αστυνομίας Πτολεμαίδας και μεταφέρθηκε σήμερα στην δικαιοσύνη.

Στις φυλακές των Γρεβενών θα μεταφερθεί σήμερα ο 47χρονος πατέρας που (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) αποπειράθηκε να βιάσει την 15χρονη κόρη. Την εντολή για την προφυλάκιση έδωσε ο ανακριτής Κοζάνης (με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα) καθώς δεν πείστηκαν για την αθωότητα του κατηγορουμένου.

ΠΗΓΗ:http://www.eordaia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου