Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

"ΒΟΜΒΑ" Κρανιδιώτη: Υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ με το περιθώριο. Ο Αντιεξουσιαστικός χώρος κάθετε προσοχή

"Τραβηγμένες από τα μαλλιά οι προφυλακίσεις ορισμένων μελών της Χρυσής Αυγής... Μόνη λύση για το μεταναστευτικό η επ' αόριστο κράτηση... Δεν υπάρχει έλλειμμα ....
ηγεσίας στη ΝΔ..."

Για "υπαρκτές ενδείξεις για υπόγειες διαδρομές τις οποίες έχει με το περιθώριο ο ΣΥΡΙΖΑ", μίλησε χαρακτηριστικά στον "Flash 96,0 F.M." και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος σε άλλα σημεία της συνέντευξείς του χαρακτήρισε "τραβηγμένες από τα μαλλιά" τις προφυλακίσεις ορισμένων μελών της Χρυσής Αυγής, μίλησε για επ' αόριστο κράτηση των μεταναστών, ενώ τέλος εξήγησε γιατί δεν θεωρεί ότι υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στη Ν.Δ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης είπε χαρακτηριστικά: "Γιατί δεν μιλάει κανείς σήμερα για τις υπαρκτές ενδείξεις για υπόγειες διαδρομές τις οποίες έχει με το περιθώριο ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν κάθονται όλοι σούζα, όλοι αυτοί οι μηχανισμοί που με το παραμικρό νομοσχέδιο ή μεταρρύθμιση που ήθελε να κάνει η δική μας κυβέρνηση, προσπαθούσαν να κάψουν την Αθήνα και σήμερα κάθονται προσοχή. Γιατί δεν μιλάμε για αυτό που είναι προφανέστατο; Και εδώ δεν είναι και τόσο υπόγειες οι διαδρομές, μέσω κάποιων συνιστωσών και απόψεων που έχουν εκφραστεί από διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και που κάνουν και επισκέψεις στις φυλακές και βλέπουν και συγκεκριμένους ανθρώπους. Γιατί λοιπόν δεν μιλάει κανείς γι' αυτό; Εδώ βλέπουμε όλο το περιθώριο, όλον τον αντιεξουσιαστικό και αριστερίστικο χώρο να κάθετε προσοχή σε όλα αυτά τα απίθανα τα οποία κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, που το 1/10 να κάναμε εμείς θα είχαν κάψει την Αθήνα. Αυτό γιατί δεν προβληματίζει κανέναν;".

Ερωτηθείς για τυχόν επικοινωνιακά και διαχειριστικά λάθη της κυβέρνησης Σαμαρά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κρανιδιώτης είπε: "Για κάποιες από τις περιπτώσεις ήταν πάρα πολύ μακρινή βολή, ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά. Οι προϋποθέσεις για την προφυλάκιση κάποιου είναι πολύ συγκεκριμένες, δηλαδή να είσαι ύποπτος φυγής, να είσαι επικίνδυνος να τελέσει ξανά τέτοιες πράξεις, να μην έχεις μόνιμη διαμονή, λοιπόν προσπαθώ να δω ποιά από αυτά τα κριτήρια δεν τηρούσαν τουλάχιστον ορισμένοι".

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μεταναστευτικό, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης δήλωσε: "Η λύση θα είναι πρώτον να θέσουμε στα ευρωπαϊκά όργανα και όχι μόνο ακόμα και στα Ηνωμένα Έθνη, το ζήτημα του δουλεμπορικού ρόλου της Τουρκίας, η οποία χρησιμοποιεί την λαθρομετανάστευση και τις ροές των προσφύγων, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα άλλο οι πρόσφυγες, άλλο οι λαθρομετανάστες, τα χρησιμοποιούν ως όπλο εναντίον μας και εναντίον της Ευρώπης και κερδίζουν και χρήματα απ' αυτό, λειτουργώντας ως μια μεγάλη μαφία, δηλαδή κράτος, παρακράτος ταυτίζονται και κερδοσκοπούν, έχοντας και έναν πολιτικό στόχο πρωτίστως της Ελλάδας και δευτερευόντας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Δεύτερον, αυστηρή φύλαξη των συνόρων, αυστηρότερη Νομοθεσία... Να ξέρει αυτός, ο οποίος δεν είναι πραγματικός πολιτικός πρόσφυγας, ότι θα έχει επ' αόριστον κράτηση και θα φύγει από εκεί μόνον για να παέι στην πατρίδα του".

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το εσωκομματικό θέμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, εξήγησε: "Η Δεξιά ή θα είναι λαϊκή ή δεν θα υπάρχει καθόλου... Σ' εμάς, αν θέλεις, υπάρχει μια φεουδαρχία, να πω έτσι, σε κάποια πράγματα, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, ας πούμε η εκλογή από την βάση ήταν μια και είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτη, αλλά ακόμα υπάρχουν στεγανά, τα οποία θα έπρεπε να σπάσουν, ώστε η ευρύτερη παράταξη να αντλήσει δυναμικό στελεχών από την βάση" και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στη Ν.Δ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρώτα απ' όλα είναι έμπειρος, στη Βουλή έχει δείξει αυτό που λέμε ότι είναι και του σαλονιού και του λιμανιού", κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

https://www.youtube.com/watch?v=pCGKxhQDuZk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου