Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τα πρώτα γενέθλια του Ποταμιού στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Το Ποτάμι Θεσσαλονίκης, μετρά ήδη έναν χρόνο δημιουργικής παρουσίας και ενεργής ενασχόλησης με όλα τα θέματα που ...
αφορούν την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
Τα πρώτα του «γενέθλια» γιορτάστηκαν στην αρχική του κοίτη. Στην Νέα Παραλία της πόλης, δίπλα από τον Κήπο του Νερού, εκεί όπου πριν από ένα χρόνο είχε στηθεί το αντίσκηνο που στέγαζε τις συναντήσεις των εθελοντών και των φίλων του κινήματος, καθώς δεν υπήρχε ούτε η σκέψη αλλά ούτε και τα χρήματα, για χρήση «κλασικών» γραφείων.
« Η Νέα Παραλία, είχε επιλεγεί από τους ανθρώπους του Ποταμιού, γιατί είναι ένας πολυσύχναστος χώρος, όπου μπορούσαμε και μπορούμε να είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, ν’ τον ακούμε και να συζητάμε» είπε η Χριστίνα Ταχιάου,

Η Βουλευτής του Ποταμιού, εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι που συνέβαλαν στην δημιουργία του Κινήματος στην Θεσσαλονίκη, ήταν παρόντες στο σβήσιμο του πρώτου του κεριού.
« Σήμερα, είναι εδώ όχι μόνο όλοι οι εθελοντές και οι φίλοι που πέρσι δημιούργησαν το Ποτάμι, αλλά και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό δείχνει ότι το Κίνημα, με τις θέσεις του και την πολιτική του παρουσία, έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ εκφράσει την συναίνεση που χρειάζεται η χώρα στην μετα μνημονιακή εποχή που διανύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε, να κάνουμε το Ποτάμι πολύ δυνατό, δείχνοντας πάντα την ίδια υπεύθυνη στάση, με ψύχραιμο λόγο και χωρίς λαϊκισμούς» είπε η Χριστίνα Ταχιάου και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές για όλα όσα έχουν προσφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου