Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αφήστε το παραμύθι, τα προβλήματα ήταν γνωστά, ο λαός ψήφισε ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Τις τελευταίες μέρες που ...σφίγγουν τα γάλατα, βλέπουμε την κυβέρνηση να μας προετοιμάζει για ένα νέο σκληρό μνημόνιο, σιγά-σιγά. Υπενθυμίζουμε ότι αν ο λαός ήθελε συνέχεια των...
μνημονίων και φοβόταν τη ρήξη θα ψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που τα πήγαιναν μια χαρά στην εφαρμογή και είχαν προετοιμάσει ήδη τον προληπτικό μηχανισμό χρηματοδότησης. 
Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον βγάλαμε για να ομολογήσει μετά από τρεις μήνες πειραμάτων, ότι "τελικά τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, μας απομόνωσαν όλοι, αυτά που λέγαμε προεκλογικά, τελικά αποδεικνύονται ουτοπικά".
Τον βγάλαμε για να εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά και ήταν ολόσωστα και όχι "προεκλογικές ουτοπίες" όπως τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μας λένε τώρα.
Όχι. Θα εφαρμόσετε πιστά το πρόγραμμά σας, θα εξαντλήσετε την τετραετία κι αφήστε τα κόλπα που ψάχνετε για να μεταθέσετε την ευθύνη στις πλάτες του λαού, με εκλογές, δημοψηφίσματα και άλλες τρίχες.
Εσείς θα τελειώσετε τη δουλειά που αρχίσατε, με την απόφασή σας, να μην ψηφίσετε όποιον κι αν πρότεινε η προηγούμενη κυβέρνηση για Πρόεδρο Δημοκρατίας, επειδή "η χώρα αντιμετώπιζε ανθρωπιστική κρίση". Οδηγήσατε -ορθώς!- τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, τις κερδίσατε, κάντε λοιπόν αυτό για το οποίο ρίξατε την προηγούμενη κυβέρνηση.

Την ανθρωπιστική κρίση τη δημιούργησαν τα μνημόνια. Αφήστε τα ψόφια και μη διανοηθείτε να συμβιβαστείτε σε ένα νέο μνημόνιο, γιατί θα έχουμε ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου