Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο βλάκας που πούλησε εξυπνάδα στον Καμμένο

Σιγά την εξυπνάδα βρε τρόμπα! Σιγά το κατόρθωμα. Δείτε τι έκανε ο μαλάκας:



Ο Πρόεδρος ενός κόμματος κάνει δηλώσεις για την 25η Μαρτίου, ανάμεσα στους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, σε μια εποχή που η πατρίδα δοκιμάζεται κι ο κλασικός ο μαλάκας ο ελληνάκος, πηγαίνει δίπλα από το μικρόφωνο και λέει "με τους ψεκασμοί την Κυριακή κ.πρόεδρε τι θα κάνετε;" . Ο Καμμένος πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και του ΄πε "θες να σου απαντήσω τώρα;". Κανονικά θα έπρεπε να του σβουρίξει μια φάπα στη μούρη, να κλαίγεται ακόμη ο γελοίος εξυπνάκιας.

Είπε τη μαλακία του ο μαλάκας και τώρα θα κορδώνεται στους φίλους του στο καφενείο "του ΄κανα πλάκα του Καμμένου" (εκτός αν ήταν κανείς τόσο ηλίθιος, που τα ΄λεγε σοβαρά, που αποκλείεται)

Δεν μπορεί να καταλάβει ο ηλίθιος, ότι άλλο πράγμα τα σχόλια στο facebook ή το twitter, που μπορείς να πεις "ψεκασμένο" έναν οπαδό των ΑΝΕΛ, πάνω στην κουβέντα κι άλλο να πηγαίνεις εκεί που κάνει δηλώσεις ένας πρόεδρος κόμματος (στο κάτω-κάτω ο ίδιος δεν σου έδωσε αφορμή) και να πετάς τη σαχλαμάρα σου, εκμεταλλευόμενος το ότι -λόγω της θέσης του- ο άλλος δεν μπορεί να σε καρπαζώσει όπως σου αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου