Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Απάτες στα what's up. Τι είναι αυτό το 54600 και 54666 που μας χρεώνουν συνέχεια;

Ειμαι πατερας τριων ανηλικων τεκνων και λογω οικονομικης στενοτητας εχω κανει στα παιδια [για να μπορω να τα βρισκω οπου πηγαινουν] τρια νουμερα whats up.
Τον Νοεμβριο ο 13 χρονος υιος μου παραπονεθηκε οτι...
του αφαιρεθηκαν απο τα 5 ευρω που του εβαλα τα 4 απο καποια εταιρεια με 5ψηφιο 54600.
Εψαξα το τηλεφωνο του παιδιου αν ειχε στειλει καποιο μηνυμα η ειχε απαντησει σε καποιο μηνυμα δεν βρηκα τιποτα.
Πηρα λοιπον την εταιρεια cosmote μιλησα με καποια κυρια της ειπα τι εχει γινει μου ειπε οτι η cοsmote δεν εχει καμμια σχεση και οτι φταιει η αλλη εταιρεια κλπ......της ειπα τι κανω τωρα μου ειπε θα κανουμε φραγη στο συγκεκριμενο 5ψηφιο ειπα οκ εδωσα και τα 3 τηλεφωνα των ανηλικων παιδιων και σταματησε το προβλημα.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩΠώς να προστατευθείτε από τα SMS υψηλής χρέωσης, με μια κίνηση



Χθες 2/2/15 ξαναβαζω 5 ευρω στο ιδιο παιδι ξαναεξαφανιζονται 4 ευρω.
Τωρα το νουμερο εγινε 54666 τρελλαθηκα πηρα στην cosmote εξαλλος μου λεει η κυρια κανατε φραγη αλλα η συγκεκριμενη εταιρεια εχει 4-5 5ψηφια και επρεπε τον Νοεμβριο να ζητησετε φραγη απο ολα μα της απαντω τον Νοεμβριο δεν μου το ειπατε αυτο που να γνωριζω εγω ως πελατης ποσα τηλεφωνα εχει αυτη η εταιρεια και οτι επρεπε να κανω φραγη απο ολα ???/
Και εμεις δεν το ξερουμε και χαρη σας κανουμε πρεπει να παρετε στο 2111885488 που ειναι η εταιρεια και να κανετε διαγραφη μα της λεω δεν καναμε καν εγγραφη αυτο μου απαντα δεν εχει σχεση με εμας να παρετε να συννενοηθειτε.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Ετσι και επραξα μου απαντησαν οτι δεν χρειαζεται κατι καποιος εβαλε συμμετοχη σε διαγωνισμο για iphone μεσω διαδικτυου και μετα ενεργοποιηθηκε.Δεν μπορεσε μονο να μου πει ποιος την ενεργοποιησε αφου στα μηνυματα του κινητου δεν υπαρχει κανενας κωδικος.
Υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην χωρα????Υπαρχουν εισαγγελεις που να προστατευσουν γονεις και ανηλικα παιδια απο αυτες τις εταιρειες ???Εχω διαβασει ενα σωρο καταγγελιες σε μπλογκς ΜΜΕ με αριθμους οπως αυτους που ανεφερω παραπανω ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ????Θ α μαθουμε ποιοι ειναι πισω απο υατες τις εταιρειες και που ειναι η εδρα τους??????
Οσο για τις εταιρειες κινητων καμμια ασφαλεια για τους συνδρομητες τους στο ελεος του Θεου!!!!!!!Παρτε την εταιρεια που δεν ξερουμε καν αν υπαρχει για να διαγραφειτε δεν ειναι δουλεια μας η φραγη που κανουμε ειναι σαν χαρη..............
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..................

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σχόλιο makpress:  
Οι όροι της συνδρομητικής υπηρεσίας είναι εδώ: http://shoopadoo.com/gr/t&c.html
Η Cosmote πράγματι δεν έχει καμία ευθύνη. Η δε εταιρεία shoopadoo είναι καλυμμένη νομικά. Δεν σε εγγράφει συνδρομητή αν δεν το ζητήσεις. Μόνο που ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει πώς το ζητάει ! Πρακτικά, προσπαθεί το παιδί σας ας πούμε να παίξει ένα παιχνίδι, που είναι δωρεάν. Πατώντας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού ανοίγει μια παραπλανητική διαφήμιση, που λέει "πάτησε εδώ για να παίξεις". Πατάει το παιδί και μετά του λέει "βάλε εδώ τον αριθμό του κινητού σου για να λάβεις κωδικό". Το παιδί βάζει τον αριθμό νομίζοντας ότι είναι από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού κι έτσι εγγράφεται στη συνδρομητική υπηρεσία. Αν τους κάνετε μήνυση π.χ., θα κερδίσουν γιατί έχουν δικό σας μήνυμα, που εσείς ζητάτε να σας εγγράψουν, απλά δεν το καταλάβατε, γιατί δεν διαβάσατε τα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος της διαφήμισης.

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Ένας άλλος τρόπος για να σας εγγράψουν παραπλανητικά στην υπηρεσία της shoopadoo, είναι να σας στείλουν μήνυμα που λέει "κέρδισε χρόνο ομιλίας ...ή κέρδισε κάτι τέλος πάντων". Αν απαντήσετε στο μήνυμα, γράφεστε και χρεώνεστε. Διαβάστε από πού έρχεται το μήνυμα και μην απαντάτε αν δεν είναι την ίδια την Cosmote.
Οι εταιρείες είναι γνωστές, οι περισσότερες έχουν έδρα την Ολλανδία και την Κύπρο. Στις περισσότερες από αυτές υπάρχει ένας πονηρός Κύπριος. Είναι καλοί οι Κύπριοι σε αυτά.
Η διαγραφή από την υπηρεσία γίνεται άμεσα στέλνοντας STOP στο 54433.
Τέλος, μην περιμένετε από το κράτος να σας προστατέψει ! Μάθετε στα παιδιά σας να μην κάνουν κλικ όπου να ΄ναι, αυτό είναι το Α και το Ω της νέας εποχής.
Το μεγαλύτερο εφόδιο του ανθρώπου στην εποχή του διαδικτύου είναι η αντίσταση στην περιέργεια. Μάθετε να μην "τσιμπάτε" σε κάθε πυχαίο τίτλο, σε κάθε παραπλανητική διαφήμιση. Μην περιμένετε από το κράτος, το διαδίκτυο είναι αχανές. 
Διδάξτε στα παιδιά σας να μην τους τρώει η περιέργεια !