Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι Συριζαίοι "άθεοι" και οι ΠΑΣΟΚΟΝΔίτες "Χριστιανοί"

Οι συριζαιοι επαναφερουν την αργια της Κυριακης..............ακουτε οι[ χριστιανοι ] βουλευτες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τι κανουν αυτοι που ορκιστηκαν με πολιτικο ορκο????
Θυμαμαι ποσο λυσσαλεα προσπαθησαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ παροτι δεν...
ηταν απο οτι ελεγαν μνημονιακη δεσμευση και ειδικοτερα ο υπερασπιστης κ.Γιακουματος που με περηφανεια το υπερασπιζοταν το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΤΡΙΑΚΕΣ.
Ποσο χαλαρα αντεδρασε η εκκλησια και φυσικα οι χριστιανοι βουλευτες των δυο κομματων που η ιερη μερα της οικογενειας η Κυριακη η αργια ....που το εκαναν γαργαρα!!!!!!!!!!!

Και σημερα αυτοι που δεν τους ψηφισα και που η αποφαση τους να ορκιστουν με πολιτικο ορκο χλευαστηκε...............και μαλιστα η Σπυρακη και η ΝΔ εβγαλαν και ανακοινωση......[υποκριτες............]

28/1/15

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αλλαγή της σχέσης με το μνημόνιο και την τρόικα καθώς, όπως τόνισε, σε διαφορετική περίπτωση η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας μπορεί να πνιγεί.

Μέσα στα μέτρα που εξήγγειλε, περιλαμβάνεται η κατάργηση του μέτρου της λειτουργίας των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αργίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΗ??????????????????ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...........................[ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ............................]

ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου