Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ποιός είναι ο Δευκαλίων;

Ο διαχειριστής του ιστολογίου "Στοχασμός Πολιτική" διευκρινίζει:


Μετά τις σημερινές "αποκαλύψεις" και μετά την προχειρότητα να συνδεθεί η υπό διερεύνηση "απόπειρα χρηματισμού" του Χαϊκάλη με τον υπογράφοντα ως συντάκτη του ιστολογίου μας "Δευκαλίωνα" είναι για τους γνωρίζοντες αστεία, υποβολιμαία και κακότροπη.

Για τους ΜΗ γνωρίζοντες τους παραπέμπουμε στην εν λόγω στήλη "Ετικέτες:

Τόσο η θεματογραφία της αρθρογραφίας όσο και το αντιμνημονιακό σκεπτικό των επιχειρημάτων του "Δευκαλίωνα" δεν συνάδουν με την όποια "απόπειρα χρηματισμού" που είδε ως σύνδεση με την εν λόγω υπόθεση και το παρόν ιστολόγιο.

Από την τελευταία σημερινή ανάρτησή μας με θέμα:
"Live η συνέντευξη Καμμένου για την καταγγελία Χαϊκάλη" έως και τώρα 23:59 δεν σιωπήσαμε "ένοχα" αποδεχόμενοι την όποια συσχέτιση, με το υπό εισαγγελική διερεύνηση όνομα και τον συνεργάτη μας "Δευκαλίων", αλλά εκστασιασμένοι παρακολουθούσαμε την όλη δημοσιογραφική διαχείριση η οποία βασιζόμενοι στην προχειρότητα της ταχύτητας για την "πρωτιά" δεν μπήκαν στο κόπο να διασταυρώσουν ονόματα, άρθρα και "πεποιθήσεις".

Συγκεκριμένα διαβάζαμε ότι ο αντιμνημονιακός "Δευκαλίων" κατηγορείται ότι είναι το εμπλεκόμενο πρόσωπο και ως ασπαζόμενος την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων επεδίωξε ο ίδιος να μεταπείσει τον καταγγέλλοντα για την ψήφο του (για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας) έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, σε χρυσό κλπ.

Μετά τα παραπάνω πληροφορούμε τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που μας τίμησαν με τα e-mail τους, αν και δεν μας γνώριζαν, όσο και κάποιους άλλους, που μας γνώριζαν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ότι τηλέφωνο του εμπλεκόμενου ανθρώπου που μας αναφέρουν δεν έχουμε και όσο για την εν λόγω αντιμνημονιακή στήλη σταμάτησε μετά την τελευταία δημοσίευση της, την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013.

Για την Συντακτική Ομάδα

Νάσος Ζαγγογιάννης

δες και: Ο Δευκαλίων και τα άρθρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου