Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Λαϊκή ΕπιτροπήΤούμπας : Ανακοίνωση - καταγγελία εναντίον Μπουτάρη

Για πολλοστή φορά η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να ξηλωθεί πανό της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19/12 κατέβασαν πανό που ...
ενημέρωνε για τη σημερινή πολιτιστική μας εκδήλωση, τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για παιδιά «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα». Τους τελευταίους μήνες ξηλώνεται κάθε πανό της Λαϊκής Επιτροπής που ενημερώνει είτε για πολιτιστικές εκδηλώσεις είτε για κινητοποιήσεις εργαζομένων, όπως η πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη.

Η ανάρτηση πανό, ως μέθοδος ενημέρωσης δεν χρησιμοποιείται μόνο από τη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας. Την ίδιο μέθοδο χρησιμοποιεί ακόμη και η Δ’ Δημοτική Κοινότητα.
Η διοίκηση του Δήμου γνωρίζει ότι τα πανό της Λαϊκής Επιτροπής μαζεύονται από τα μέλη της, μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ή των κινητοποιήσεών της, γιατί επαναχρησιμοποιούνται (ενημερώσαμε σχετικά, σε παλαιότερη παρέμβασή μας στη Δ’ Δημοτική Κοινότητα).

Κατανοούμε ότι η δράση της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας ανησυχεί τη διοίκηση του Δήμου γιατί αναδεικνύει τη συμφωνία της και τη συμβολή της στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, μεγαλοεπιχειρηματιών. Ακόμη και οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις (που έχουν πάντα ελεύθερη είσοδο και έχουν αγκαλιαστεί από πλήθος κόσμου) τους ενοχλούν, γιατί δείχνουν τη στάση τους και στο ζήτημα του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας των λαϊκών οικογενειών. Προσπάθησαν και παλαιότερα, με διάφορους τρόπους, να βάλουν εμπόδια στη δράση και τις πρωτοβουλίες μας. Τους ενημερώνουμε ότι τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τη δράση της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας. 

Καλούμε τους Τουμπιώτες και τις Τουμπιώτισσες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και από τις συγκεκριμένες ενέργειες της διοίκησης Μπουτάρη.

laiki.epitropi.toumpas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου