Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η καλύτερη παράσταση της ζωής του !

Γράφει ο Tedzah

Πριν από λίγες μέρες ακούγαμε έκπληκτοι βουλευτές των Ανελ να θεωρούν ως σοβαρή προσπάθεια χρηματισμού μέσω του...
Facebook ! Χρηματισμός από έναν μεροκαματιάρη ! Μήπως με Like, Tag και με Poke θα κανόνιζαν την δοσοληψία ;;;

Και εκεί που λέγαμε ότι η η γελοιότητα έχει τέλος, σκάει η υπόθεση με τον Χαϊκάλη. Για την ακρίβεια δεν ‘’σκάει’’, είναι ο αντικειμενικός Λαζόπουλος που την βγάζει σε πρωινή εκπομπή, δήθεν αυθόρμητα !!!

Προσέξτε τώρα το θέατρο, όπως αποκαλύπτεται στο παρακάτω βίντεο.


Στο 1:10 περίπου ο Λάκης λέει ότι πήρε την άδεια του Χαϊκάλη για να δημοσιοποιήσει την είδηση. Ο Παπαδάκης καλεί στο κινητό τον Χαϊκάλη και φυσικά τον βρίσκει αμέσως σε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ο Χαϊκάλης, που θεωρητικά κρατάει μία βόμβα στα χέρια του, ρωτάει τον Παπαδάκη : ‘’ Πες μου τι με θες ‘’, δήθεν παρουσιάζεται δηλαδή αδιάφορος, ενώ έχει δώσει την άδεια στον Λάκη να δημοσιοποιήσει την είδηση !!!!!!
Η γελοιότητα συνεχίζεται λίγο πιο κάτω, στο 2:40, όταν ο Χαϊκάλης αναρωτιέται πως το έμαθε ο Παπαδάκης !!!!!! Αναρωτιέται ο άνθρωπος, ενώ έχει δώσει ο ίδιος την άδεια στον Λαζόπουλο !!!

Μετά την ‘’αυθόρμητη’’ υποτίθεται αποκάλυψη, που έγινε στις 9:30 περίπου το πρωί, μαθαίνουμε πως έχει ήδη οργανωθεί συνέντευξη τύπου από τον Καμμένο για τις 13:00 ! Τέτοια ταχύτητα αντίδρασης θα ζήλευε και το CNN !

Δεν τελειώνει βέβαια εδώ η κακογραμμένη κωμωδία. Αποκαλύπτεται πως ο Αποστολόπουλος ήταν συνεργάτης του Καμμένου. Προσέξτε, κάθε πολιτικός μπορεί να έχει δεκάδες συνεργάτες, και κάποιοι από αυτούς να είναι λαμόγια. Εδώ όμως μιλάμε για κάποιον πολύ ιδιαίτερο.

Στην συνάντηση κορυφής Σύριζα – Ανελ , στο τραπέζι κάθονται 6 άτομα, 3 από κάθε κόμμα. Ο Τσίπρας είχε μαζί του τον Παππά και τον Σκουρλέτη !Ο Καμμένος έφερε μαζί του τον Μαριά και τον ………. Αποστολόπουλο.

Η παράσταση συνεχίζεται με αποκαλύψεις για άλλες απόπειρες χρηματισμού που διαψεύδονται αμέσως (και από αυτόν που τις αποκάλυψε) αλλά και για δανεικά και αγύριστα του Χαϊκάλη προς τον Αποστολόπουλο, μηνύσεις και φυσικά πολύ γέλιο από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.

Μετά από όλα αυτά νομίζω πως ο Σαμαράς θα είναι ο ωφελημένος της ιστορίας, καθώς ίσως εξασφαλίσει άλλη μία ψήφο για τον Δήμα. Αυτή του ιδίου του Χαϊκάλη, ο οποίος τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει τι γκάφα έκανε.

Tedzah

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου