Αυτοί είναι οι 300 πλούσιοι της Θεσσαλονίκης που θα ελέγξει το ΣΔΟΕ

δείτε όλα τα ονόματα, όπως τα αποκάλυψε η εφημερίδα "6 ημέρες" και τα απομόνωσε το makpress για τη Θεσσαλονίκη:
Πρόκειται κυρίως για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής
11 σχόλια:

 1. το 40 % αυτης της λιστας ειναι εργολαβοι στο πανοραμα και καλαμαρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΠΑΜΕ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ,ΥΠΕΞΕΡΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

   Διαγραφή
 2. Και ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στην δίκη της υπεξαιρεσης στο Δήμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και απο την δική μας περιοχή (Ημαθία) οι περισσότεροι είναι εργολάβοι οικοδομών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και τι θα γινει...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γιατι τι θα ηθελεσ να γινει..?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Διαπλεκόμενα λαμόγια με μαύρο αδήλωτο χρήμα. Να πάνε όλοι Κορυδαλλό μαζί με τον Τζοχατζόπουλο ή να μοιράσουν τα κλεμμένα στον κοσμάκι που πεινάει. Αλλιώς λαϊκά δικαστήρια εδώ και τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μιλάει για...αιφνιδίως πλούσιους!! Μπορεί να καταλάβει κανείς τι εστί αυτό?
  1)Άνθρωποι που μέσα σε μικρό διάστημα έβγαλαν πολλά χρήματα..
  2)Η οικοδομή τα τελευταία 10 χρόνια προσέφερε ΠΟΛΛΑ χρήματα..Ποιός δεν έχει τουλάχιστον ένα σπίτι δικό του???Κι από ποιον αγόρασε το σπίτι του ο καθένας?? Απο εργολάβο...

  (1)+(2)= Λογικό να είναι κάποιος αιφνιδίως πλούσιος εφόσον έχει φορολογηθεί τα χρήματα που έχει επενδύσει σε ακίνητη περιουσία!!!!! Γιατί αν διαβάσατε καλά...μιλάει για ανθρώπους της οικοδομής που ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!! Δηλαδή για ανθρώπους που δε φοβήθηκαν το πόθεν έσχες και επενδυσαν!!
  Πάντα υπάρχει ένα αλλά....Ας μη μας τρώει η μιζέρια και κατακρίνουμε κατ ευθείαν... Ας καεί η βουλή να καθαρίσει ο τόπος και τους υπολοιπους θα έχουμε χρόνο να τους βρούμε με την ησυχία μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε 10:21 όντως αγοράστηκαν πολλά σπίτια τα τελευταία χρόνια. Το ΣΔΟΕ θα ελέγξει εάν ήταν όλες οι συναλλαγές με την πρέπουσα νομιμότητα δηλαδή μεροκάματα εργατών, αγορές υλικών με τιμολόγια κτλ. Άλλωστε δεν έχει μόνο εργολάβους η λίστα. Έχει δικηγόρους γιατρούς και άλλους. Δεν νομίζω να διαφωνείς στο να ελεγχθούν? Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν οι έλεγχοι!

   Διαγραφή
 8. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ! ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ,ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

makpress.blogspot.com - Το Blog των ειδήσεων από τη Μακεδονία

Blogger Widgets